Reklam PR
03 Mayıs 2018 11:44 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:11

İnsula İletişim'e yeni Dijital İletişim ve İş Geliştirme Direktörü! (Medyaradar/Özel)

Dijital iletişim alanında büyüme hedefinde olan İnsula İletişim, bünyesine deneyimli iletişim profesyoneli Gülşah Peker’i kattı.

İnsula İletişim; kurumsal iletişim, lider iletişimi, ürün ve hizmet iletişimi, kriz iletişimi ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında yürüttüğü iletişim danışmanlığı hizmetlerini, dijital ve sosyal medya iletişimi çözümleriyle genişletme hedefiyle yeni bir yapılanmaya imza attı. Ajans, deneyimli iletişim profesyoneli Gülşah Peker’in liderliğinde kurulan departman ile müşterilerine dijital ve sosyal medya alanında da hizmet sunacak. Peker, İnsula İletişim’de ‘Dijital İletişim ve İş Geliştirme Direktörü’ olarak görevine başladı.
İletişim yönetimi alanında ‘mükemmel’ müşteri deneyimi sağlamak ve sürdürmek misyonuyla çalışmalarına devam eden İnsula İletişim’in diğer müşterileri arasında; Danone Türkiye, İstanbul Şehir Üniversitesi, Kale Endüstri Holding, ODE Yalıtım, Seza Çimento, TKYD, TÜRKONFED ve Vodafone yer alıyor.

Gülşah Peker hakkında
İnsula İletişim Dijital İletişim ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevini üstlenmeden önce Peker, Ocak 2010 itibariyle başladığı Ogilvy İstanbul’da kıdemli içerik yöneticiliği ve Şubat 2012’den bu yana da sosyal medya departmanı; social@Ogilvy’nin kuruculuğu ve yöneticiliğini yürüttü. Peker, bu kapsamda dijital ve sosyal medya iletişimi danışmanlığı, strateji ve proje geliştirilmesi, sosyal medyada marka, kurum ve yönetici mimarisi ve profili oluşturulması, içerik yönetimi, bütünleşik sosyal ve dijital iş çözümleri kapsamında ekip liderliği ve yönetimi alanlarında aktif görev aldı. Bilimden metalürjiye, taşımacılıktan boya-kimyaya, akaryakıt-madeni yağdan finansa, teknolojiden hızlı tüketim ürünlerine ve sanata kadar onlarca markaya ve C-level yöneticiye dijital iletişim, sosyal medya ve influencer yönetimi alanında hizmet verdi.

2000 yılından bu yana yaratıcı endüstrilerin çeşitli alanlarında deneyim kazanmış bir isim olan Peker, CNN Türk’te program yapım yönetimde başladığı kariyerini; senaryo yazarlığı ve yönetmen asistanlığı yaptığı sinema ve reklam sektörlerinde sürdürdükten sonra 2004 yılı itibariyle halkla ilişkiler ve iletişim sektörüne geçiş yaptı. Sırasıyla Ünite İletişim, Capitol Halkla İlişkiler, ARB İletişim ve Ogilvy PR’da çalıştı. Üstlendiği editörlük, kıdemli metin yazarlığı, kreatif grup direktörlüğü gibi görevleri başarıyla yürüttü.
Tetra Pak, ÇEVKO, Garanti Emeklilik gibi kurum ve markaların ICCO, IPRA, Altın Pusula gibi sektörün önemli ulusal ve uluslararası prestijli ödüllerini alan pek çok proje ve kampanyasında görev aldı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema mezunu olan Gülşah Peker,  evli ve #ikizannesi.