Medya
06 Eyl 2021 22:27 Son Güncelleme: 06 Eyl 2021 23:51

Instagram’dan duyurdu! Ünlü sunucu beINSports’a veda etti!

Geçtiğimiz temmuz ayında hamile olduğunu duyuran beINSports’un başarılı sunucusu Seyhan Şaşko, yayıncı kuruluşa veda etti.

Geçtiğimiz mart ayında meslektaşı Ersin Düzen ile nikah masasına oturan ve temmuz ayında da bebek beklediğini açıklayan beINSports’un başarılı sunucusu Seyhan Şaşko, hamilelik nedeniyle yayıncı kuruluşa veda ettiğini duyurdu.

 Ayrılık haberini Instagram hesabından duyuran güzel sunucu, şu ifadeleri kullandı:

 “Küçük bir veda vaktii🎉 Artık 9 aylık doğum öncesi büyüme yolculuğunun sonuna doğru yaklaşırken, köşeme çekilme ve oğlumun dünyaya gelmek için seçeceği günü bekleme vakti geldi çattı. Üstelik bundan tam 4 yıl önce, beIN Sports’a başladığım günde:) Artık tek konsantrasyonum onu sağlıkla kucağımıza almak.

 “BENİM İÇİN SIRADIŞI OLACAK”

 Üniversiteye adım attığım 2005 yılından beri bir şekilde hep çalıştığım ya da staj yaptığım için, mesleki anlamda aktif olarak bir şey yapmayacak olmak benim için epey sıra dışı olacak:) Gerçi zaten bu sezona, şimdiye kadar hiçbir sezona başlamadığım kadar hafif bir giriş yaptığımı düşünürsek, ayağımı suya alıştırdım gibi:) artık doğum sonrasında inşallah, yine statlarda, stüdyoda, yeni ve farklı yayınlarda görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın”