Teknoloji
03 Şub 2023 14:51 Son Güncelleme: 03 Şub 2023 14:51

Instagram'da mavi tik ücretli mi oluyor? Twitter'dan sonra sıra Instagram'a geldi!

Sosyal medyanın en popüler uygulamalarından Instagram için bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Instagram'da doğrulanmış rozet yani mavi tik için ücretlendirme dönemine gidebilir.

Sosyal medya uygulamalarına gelecek yeni özellikleri sızdırma konusunda güvenilir bir kaynak olan Alessandro Paluzzi, dünyanın en popüler çevrimiçi fotoğraf ve kısa video paylaşım platformu Instagram ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Açıklamaya göre, bazı kullanıcıların Instagram'a para ödemek zorunda kalacaklarını görebiliriz.

Webtekno'da yer alan haberde, Alessandro Paluzzi'nin açıklamasına göre Instagram kodlarında yer alan referanslar, platforma ücretli abonelik geleceğini düşündürüyor. Instagram, ücretli aboneliği hesap doğrulama işlemleri için kullanacak.

MAVİ TİK İÇİN PARA ÖDEME DEVRİ

Instagram, yıllardır doğrulanmış rozet imkanı sunuyor. Kullanıcılar, belirlenen şartları karşılıyor olmaları durumunda beş kuruş ödeme yapmadan, doğrulanmış hesap sahibi olabiliyorlar. Ancak geldiğimiz son noktada bu durum değişecek gibi görünüyor. Eğer gelen iddialar doğru ise kullanıcılar, artık doğrulanmış hesap sahibi olmak için ödeme yapacaklar.

"Instagram mavi rozeti içeren bir abonelik planı üzerinde çalışıyor. Şu anda kodda bununla ilgili yalnızca birkaç küçük referans var. Hiçbir şey görünmüyor. Bu yüzden varsayımımı doğrulayabilecek bir ekran görüntüsü gönderene kadar, bunu sadece bir söylenti olarak kabul edin."