Instagram ve Facebook'ta büyük yenilik! Türkiye'de başladı...

Sosyal medya platformları Facebook ve Instagram, Türkiye'deki kullanıcıları için yeni bir özelliği hayata geçirmeye başladıklarını duyurdu. Bundan böyle Facebook ve Instagram'dan yeni şarkı keşfetmek ve müzik paylaşmak mümkün olacak.

Instagram ve Facebook'ta büyük yenilik! Türkiye'de başladı... - Sayfa 1

Tüm dünyada Instagram kullanıcılarının merakla beklediği müzik özelliği, bugünden itibaren Türkiye'de de etkinleşecek. Yabancı profillerde görüp özendiğimiz ancak "Bu müzik ülkenizde kullanılamıyor" uyarısı artık tarihe karışacak.

110
Instagram ve Facebook'ta büyük yenilik! Türkiye'de başladı... - Sayfa 2

Facebook, koronavirüs salgınından dolayı evlerine kapanmış kullanıcılarının bu uygulama ile adeta imdadına yetişti.

210
Instagram ve Facebook'ta büyük yenilik! Türkiye'de başladı... - Sayfa 3

Bugün itibariyle,Türkiye'deki Facebook ve Instagram kullanıcıları kişisel videolarında müzik paylaşabilecek, Instagram ve Facebook Hikayeleri için müzik çıkartmaları ve şarkı sözleri de dahil olmak üzere çeşitli kreatif araçlara erişebilecek ve Facebook profillerine şarkı ekleyebilecekler.

310
Instagram ve Facebook'ta büyük yenilik! Türkiye'de başladı... - Sayfa 4

Facebook'un müzik yayıncılığı toplulukları ve kuruluşlarının yanı sıra Türkiye'deki plak şirketleri ve distribütörlerle yaptığı yeni ortaklıklar sayesinde hayata geçirilen bu özellikler, insanların Facebook uygulamalarında müzik üzerinden bağlantı kurmalarını ve kendilerini ifade etmelerini sağlayacak.

410