Televizyon
03 Mayıs 2013 14:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

İNSAN MİSAFİRLİĞE MEŞE ODUNUYLA GİTMEZ! MESUT YAR'I ŞOKE EDEN ÇIKIŞ!

Burada Laf Çok'a konuk olan Oyuncu Seçkin Özdemir, Mesut Yar'a yaptığı çıkışla programa damgasını vurdu.

CNN Türk’te Burada Laf Çok programına konuk olan Oyuncu Seçkin Özdemir, Mesut Yar’a yaptığı çıkışla programa damgasını vurdu.

SİZE ÇOK KIRGIN VE KIZGINIM DEDİ VE...

"Ben size kızgınım ve kırgınım... Benim hakkımda bir yazı yazdınız ve o yüzden çok sorun yaşadım, yapım şirketiyle. Bunu söylemem lazımdı. O yazıyı da aldım geldim. Eğer müsaade ederseniz okumak istiyorum" diyen Seçkin Özdemir’in bu sözleri üzerine Mesut Yar önce şaşırdı, sonra gerildi ama canlı yayını çok başarılı bir şekilde idare etti.

İNSAN MİSAFİRLİĞE MEŞE ODUNUYLA GİTMEZ

Mesut Yar önce, "yılda 8000 yazı yazıyorum, ne dediğimi hatırlamamı bekleme" dedi. Ardından "ben şu anda evimde ağırlıyorum seni, insan birinin evine misafirliğe giderken meşe odunuyla gelmez... Keşke bana yayından önce söyleseydin, şimdi burada okumayalım istersen..." diyerek durumu kurtarmaya, canlı yayında bir gerginlik yaşanmaması için çabalamaya başladı.

YAZIYI CEBİNDEN ÇIKARTTI

Ancak Özdemir’in konukların şaşkın bakışları altında cebinden Mesut Yar’ın yazdığı yazıyı çıkarması gerilimi bir kat daha arttırdı. Yar, "ver ben onu okuyayım istersen" diyerek yazıyı Özdemir’dan aldı ve kısık sesle okumaya başladı. Yar, "ben hayatta böyle bir yazı yazmadım" diye tepki göstermek üzereyken olanlar oldu...

ASLINDA TÜM BUNLAR

Tüm stüdyoda soğuk rüzgarlar estiren şey aslında Seçkin Özdemir’in yayın öncesi hazırladığı ve Mesut Yar’a da haber vermeden yaptığı bir şakadan ibaretti.

Seçkin Özdemir üşenmemiş, Mesut Yar’ın ağzından bir yazı kaleme almış onu Posta gazetesindeki köşesine eklemiş ve canlı yayında herkesin şaşkın bakışları altında bu şakayı yapmıştı.

Mesut Yar ise haberi olmadan yapılan bu şakayı çok başarılı bir şekilde idare ederek izleyenlerini hem güldürdü hem de ekran önündeki rolünün sadece sunuculuk olmadığını ispatlamış oldu