Magazin
14 Haz 2014 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

İnna, Diyarbakır'a geliyor!

Yaptığı şarkılarla dünya çapında üne kavuşan İnna, Diyarbakır'da bugün sahne alacak.

Konser organizasyonunu yapan Cüneyt Taşan, konserin özellikle Diyarbakır'da olmasını istediklerini, bu tür organizasyonların bölgenin tanıtımı açısından önemli olduğunu söyledi. Taşan, İnna konserinin ardından bölgede ünlü starların konserlerini organize etmeye hazırlandıklarını belirtti.

İnna'nın konser vereceği Diyarbakır'da günler öncesinden bilet alanlar kadar konserin verileceğine pek inanmayanlar da var. Bilet satış stant görevlileri satışların yoğun olduğunu ve ilginin yüksek olduğunu belirtti.

Bazı vatandaşlar ise konsere gitmek isteseler de fiyatların çok yüksek olduğunu söyledi. Gamze Kavasoğlu, günler öncesinden bilet aldığını ve konser için sabırsızlandığını ifade etti. Kavasoğlu, İnna'nın Diyarbakır'da konser vermesinin kentin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Konserin verileceğine pek inanmadığını dile getiren bazı vatandaşlar, imkan bulabilirse konsere gitmek istediklerini söyledi. Murat Gök, "İnna gibi bir starın konser verecek olması heyecan verici ancak biletler pahalı, daha uygun olabilirdi" dedi.