İngiltere çalkalanıyor: Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Fotoğraf yok, açıklama var

Galler Prensesi Kate Middleton’ın geçen ocak ayının ortasında aniden hastaneye yatıp ameliyat olmasının ardından hiç ortada gözükmedi. Bu durum ise İngiltere'yi hareketlendirdi. Prensesin öldüğü bile iddia edildi. İşte olayla ilgili son gelişmeler...

İngiltere çalkalanıyor: Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Fotoğraf yok, açıklama var - Sayfa 1

İngiltere uzun zamandır prenses Kate Middleton'ın ortada olmayışı ile çalkalanıyor.

Karnından ameliyat olduğu söylenilen Middleton, adeta sırra kadem bastı.

19
İngiltere çalkalanıyor: Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Fotoğraf yok, açıklama var - Sayfa 2

Başta kaygılar onun sağlığıyla ilgiliydi; ortaya atılan komplo teorileri de buna yönelikti. Sosyal medyada yayılan ve kimi şaka amaçlı olan bu söylentilere göre güzel prenses bir dizi estetik operasyon yaptırmış bu yüzden saklanıyordu.

29
İngiltere çalkalanıyor: Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Fotoğraf yok, açıklama var - Sayfa 3

Hastalığının söylenenden ciddi olduğunu ve aslında komaya girdiğini hatta öldüğünü bile iddia edenler oldu. En büyük şüphe de Kate Mİddleton’ın bu ameliyatı en yakınlarından, programını yapmakla sorumlu yardımcılarından bile saklamış olmasıydı.

Galler Prensesi’nin ortalıkta görünmediği süre uzadıkça iddiaları giderek daha çarpıcı hale geldi. Prens William’ın aile dostu ve babasının yakın çalışma arkadaşı olan Marki David Cholmondoley'in karısı Rose Hanbury ile ilişkisi olduğu öne sürüldü.

39
İngiltere çalkalanıyor: Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Fotoğraf yok, açıklama var - Sayfa 4

Gerçi bu dedikodu yıllardır ortadaydı ancak şimdi, William’ın Kate’i üçüncü bebekleri Louis'e hamileyken aldattığı ve Rose Hanbury’nin de William’ın kızını doğurduğu konuşulmaya başlandı.

Buna karşılık Kate Middleton da Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeninin kızı olan Lady Gabriella Windsor'ın 45 yaşındaki kocası Thomas Kingston’la intikam için bir ilişki yaşadığı ve hamile kaldığı söylendi. Thomas Kingston’ın şubat ayında aniden ölmesi, cesedinin yanında bir silah bulunması da komplo teorilerinin iyice “çıldırması”nda epey etkili oldu.

49