İngiliz medyası manşete taşıdı! Türk sevgilisi kesenin ağzını açtı!

İngiliz TV yıldızı Vicky Pattison, Dubai’de Türk sevgilisi Ercan Ramazan’dan evlilik teklifi aldı. Sevgilisi önünde diz çökerken dudak dudağa oldukları pozu paylaşan seksi yıldız, ‘’Sonsuza kadar’’ notuyla evlilik teklifine ‘’Evet'' dediğini paylaştı. Türk sevgili evlilik teklifi için gecelik 2 bin Sterlin (38 bin TL) masraf yaptı.

İngiliz medyası manşete taşıdı! Türk sevgilisi kesenin ağzını açtı! - Sayfa 1

İngiliz televizyonlarında yayınlanan reality şovla adını duyurmayı başaran ünlü şov yıldızı Vicky Pattinson, bir süredir kendisi gibi İngiliz televizyonlarında yayınlanan reality şovlarda boy gösteren 29 yaşındaki Türk Ercan Ramazan’la birlikte.

131
İngiliz medyası manşete taşıdı! Türk sevgilisi kesenin ağzını açtı! - Sayfa 2

Mutlu bir beraberlikleri olan çift, özel hayatlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak Vicky Pattinson, Ercan Ramazan’dan evlilik teklifi aldığını ve nişanlandıklarını açıkladı.

231
İngiliz medyası manşete taşıdı! Türk sevgilisi kesenin ağzını açtı! - Sayfa 3

34 yaşındaki eski Geordie Shore yıldızı Salı günü Instagram'da yaptığı paylaşımda 29 yaşındaki Türk erkek arkadaşının evlilik teklifi ettiği anları paylaştı.

331
İngiliz medyası manşete taşıdı! Türk sevgilisi kesenin ağzını açtı! - Sayfa 4

Türk sevgilisiyle Dubai’de tatilde olan Vicky, sevgilisinin parmağına taktığı göz alıcı tektaşının fotoğrafını da Instagram’dan paylaştı.

431