İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti

İngiliz Roxanne Balciunas, iki çocuğu ile birlikte Aydın’ın Kuşadası ilçesinde tesise ait eski bir bilekliği takarak 5 yıldızlı bir otelin tüm imkanlarından ücretsiz bir şekilde yararlandı. "Her şey dahil" kapsamında tüm içecekleri ve yiyecekleri sınırsız bir şekilde yararlanan kadın otelin havuzunda da günler boyunca keyif yaptığı anları TikTok hesabında paylaştı. Balciunas'ın hareketi sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 1

İngiltere’nin Sheffield kentinden 39 yaşındaki Roxanne Balciunas, bu yılın Mayıs ayında ailesiyle birlikte her şey dahil bir tatil için Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı bir otelde kaldı. 

112
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 2

Ancak, kadın daha sonra seyahat çantasında “her şey dahil bileklikleri”ni bulunca, yaklaşık iki ay sonra 7 Temmuz'da popüler tatil beldesine ikinci bir seyahat rezervasyonu yaptı.

212
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 3

OTELE GİZLİCE GİRDİLER

Yanına 13 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğunu da alan anne, otele 10 dakika uzaklıktaki ucuz bir dairede kaldı ve lüks otele gizlice girmek için tarihi geçmiş bileklikleri kullandı.

312
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 4

Balciunas, aslında o sırada lüks otelde kalan annesine sürpriz yapmak için otele gizlice girdiğini, ancak yine de 4 günlük tatili boyunca tesisin “her şey dahil” özelliklerinden en iyi şekilde yararlandığını söyledi.

412