Spor
31 Oca 2023 09:48 Son Güncelleme: 31 Oca 2023 09:53

İngiliz devi Arda Güler için geldi! Son iki maçı tribünden izledi!

Saha içinde 10 numaralı mevkide harika bir performans sergileyen Arda Güler maç öncesi rakip analizleri de yaparak kendine saha içinde avantaj sağlamaya çalışıyor

Transfere her yıl yüz milyonlarca euro harcayan Manchester City, bu kez gözüne Arda Güler'i kestirdi. Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki yıldızı için düğmeye basan dev ekip, genç futbolcuyu tribünden izledi.

Başkan Ali Koç ve ekibi bir taraftan transfer için yoğun mesai harcarken diğer yandan da takım içindeki yıldızlara teklifler geliyor. Osayi SamuelMiguel Crespo ve Ferdi Kadıoğlu için ciddi teklifler geldiği bilinirken Fenerbahçe’nin gözdesi Arda Güler’i PSG’den sonra bir dünya devi daha yakın takibe aldı.

Fanatik'in haberine göre, Manchester City’nin görevlendirdiği bir scout, genç yıldızı Rizespor’la oynanan kupa maçı ve önceki günkü Kasımpaşa müsabakalarında canlı izledi. Süperstar adayına olumlu not veren yetkili, ortaya koyduğu performansa tam anlamıyla hayran kaldı. City, bu transfer döneminde olmasa bile sezon sonunda Arda Güler için Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalabilir.

İngiliz devinin, sezon içinde de Arda’yı takibe devam edeceği öğrenildi. Genç oyuncuya yönelik hazırlanan raporu, City’nin teknik patronu Pep Guardiola da inceleyerek Transfer kararında belirleyici rol üstlenecek.