Televizyon
14 Mayıs 2012 21:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

İNCİ ERTUĞRUL'U AĞLATAN SÜRPRİZ! CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Haber Tadında Ekibi, İnci Ertuğrul'a Anneler Günü'nde bir sürpriz yaptı.

Her haftasonu TRT Haber ekranlarına gelen Haber Tadında programının deneyimli sunucusu İnci Ertuğrul, Anneler Günü’nde canlı yayında kendisine yapılan sürpriz karşısında gözyaşlarına boğuldu.
Ünlü sunucunun annesi Saadet Ertuğrul geçtiğimiz ay, babası Hüseyin Ertuğrul ise geçtiğimiz Cuma günü ameliyat oldu. 13 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde çalışan İnci Ertuğrul’a Haber Tadında ekibi  bir sürpriz yaptı. Çalıştığı için hastaneye gidemeyen ve annesinin anneler gününü kutlayamayan İnci Ertuğrul,  yayın sırasında yönetmenin “Bir röportaj için canlı bağlantı yapıyoruz” komutunu alarak anons etti. Ancak birden hastanedeki odasında annesi Saadet Ertuğrul ve Babası Hüseyin Ertuğrul’u görünce çok şaşırdı ve gözyaşlarına boğuldu… 
Bu canlı bağlantıdan haberi olmadığını belirten Ertuğrul, başta annesi Saadet Ertuğrul olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, sağlık ve mutluluklar diledi… Ünlü sunucunun anne ve babası da kızlarının anneler gününü kutlayarak ona başarılar dilediler ve sevgilerini yolladılar.