Gündem
12 Nis 2010 20:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

İNANILMAZ TESADÜF! GÜRCİSTAN KANALI KORKUNÇ UÇAK KAZASININ HABERİNİ 1 AY ÖNCE YAPMIŞ!

Medya tarihinde ender görülen bir 'mistik tesadüf' dünya basınını sallıyor! Gürcistan'nın İmedi kanalı Leh Kaçinski'nin öldüğü kazayı önceden duyurmuş!

Medya tarihinde ender görülen bir 'mistik tesadüf' dünya basınını sarsacak gibi gözüküyor. Polonya Devlet Başkanı Leh Kaçinski'nin uçağının düşmesiyle yaşanan felaketin perde arkasında inanılmaz bir tesadüf ortaya çıktı. Gürcistan'da hükümet kontrolündeki bir televizyon kanalında geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir kurgu haberde Polonya Devlet Başkanı'nın uçağının bir patlamayla düşürüldüğü söylenmişti. İşte Gürcistan'ın İmedi kanalında yayınlanan tüyler ürtperten kehanetin detayları.
 
GÜRCİSTAN TELEVİZYONUNUN KEHANETİ
Bu inanılmaz detayı ilk olarak Rusya'nın etkili ve büyük gazetelerinden Nezavisimaya Gazeta duyurdu. Haber ilk olarak 13 Mart tarihinde Gürcistan'da hükümet kontrolündeki İmedi kanalında yayınlandı. Bu haberde Rusların Gürcistan'ı işgal ettiği Shakasvili'nin öldürüldüğü anlatılıyordu. Aynı haberde işgale karşı çıkmak ve Gürcistan'a destek vermek için yola çıkan Leh Kaçinski'nin uçağının patlatılması sonucu öldüğü belirtiliyordu. Bugünkü Rus gazetesi de bu haberi hatırlatıp "mistik tesadüfe" dikkat çekti.

TRT Türk ekranlarında Serhat Akça ve Şeniz Özmert'in hazırlayıp sunduğu Haberdar da bu sabah Rusya basınından başlıklar sunarken konuyu değerlendirdi. Henüz yeni farkedilsede bu 'mistik tesadüf' gözleri bir anda Gürcistan'a çevirecek.