Televizyon
04 Eyl 2020 09:37 Son Güncelleme: 04 Eyl 2020 09:44

İmzalar atıldı! 'İbo Show' ekranlara Star'da dönüyor!

Sağlık sorunlarından dolayı uzun yıllardır ekranlarda olmayan İbrahim Tatlıses, İbo Show ile Star TV'de ekranlara dönüş yapacak.

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses, ‘İbo Show’ ile sessizliğine son veriyor. 9 yıl aradan sonra ‘kaldığı yerden devam’ diyen Tatlıses, yenilenen formatıyla Star TV’de ekranlara geri geliyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı, sürprizlerin de eksik olmayacağı ‘İbo Show’ programı, yenilenen formatıyla nostalji rüzgârı yaşatacak.

STAR TV’DEN İLK İSTEĞİ LAHMACUN OLDU

Yürütmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İren, İçerikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Yurteri, Marka Pazarlama Ve Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Haksun Güvenilir, Dramalar Direktörü Şebnem Aksoy Açıkalın ve Star Program Ve Dış Alımlar Direktörü Tünay Ergin, sözleşmesini imzalamak için Doğuş Medya Center binasına gelen ünlü sanatçının yanında hazır bulundu.

İbo Show’un tekrar başlamasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Tatlıses, Star TV ekibinden lahmacun isteğinde bulundu.