Spor
07 Oca 2022 18:24 Son Güncelleme: 07 Oca 2022 18:26

İmza törenine damga vuran pazarlık! "Yaz oradan 3 milyon"

Trabzonspor, Edin Visca ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız futbolcu ile Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında geçen diyalog basın toplantısına damga vurdu.

Trabzonspor'da herkesin konuştuğu Edin Visca transferi sonunda noktalandı. Yıldız oyuncu 11 yıl aradan sonra Başakşehir'den ayrılarak Trabzonspor'a imzayı attı. KAP'a yapılan açıklamaya göre 3.5 yıllık sözleşme imzalandı. Bu sözleşmenin karşılığında Başakşehir ekibine 4.3 milyon Euro bonservis ücreti ödenecek.

 Visca için düzenlenen imza töreninde herkesi güldüren forma pazarlığı yaşandı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Visca arasında yaşanan pazarlık sosyal medyada gündem oldu.

 Visca’nın ülkesi Bosna Hersek’in nüfusunu soran ve “3 milyon” cevabını alan başkan Ağaoğlu, futbolcu ile forma pazarlığı yaptı. Ahmet Ağaoğlu “Yaz oradan 3 milyon forma” cevabını verince gülüşmeler yaşanırken, Bosnalı futbolcu alacağı formaları Bosna’ya göndereceğini belirtti ve “Bosna’dan bana çok mesaj geldi. Orada müthiş atmosfer var, ‘İzliyoruz’ dediler, herkes mutlu oldu ve ‘Doğru karar oldu’ dediler.

 İlk geldiğim gün bu mutluluğu hissettim, onu da inşallah sahaya yansıtacağım” ifadelerini kullandı. İmza töreninin ardından Edin Visca, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun talebiyle 1461 adet forma satın aldı.