Gündem
25 Oca 2022 14:43 Son Güncelleme: 25 Oca 2022 20:57

İmamoğlu'nun 'balıkçı' fotoğrafına yalanlama! Tartışma yaratmıştı!

Kar yağışının İstanbul'u esir aldığı dün akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen Ekrem İmamoğlu fotoğrafı büyük tartışma yarattı. Karla mücadele çalışmaları sürerken Sarıyer'de bir balık restoranında bulunduğu iddia edilen İmamoğlu ile ilgili haber kısa sürede gündem olurken, iddia bugün restoran yetkilileri tarafından yalanlandı. Ancak iddiayı ortaya atan isimden yeni paylaşımlar geldi.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı felç etti. Araçlar yollarda mahsur kaldı. İstanbul'da karla mücadele devam ederken sosyal medyada yayınlanan bir fotoğraf tartışma konusu oldu.

İMAMOĞLU'NUN BALIKÇIDAKİ FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI

Çeşitli kaynaklar karla mücadele çalışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Sarıyer'de bir balık restoranında misafirleriyle yemek yediğini iddia ederek görüntü paylaştı.

RESTORAN YETKİLİLERİ İDDİALARI YALANLADI

Görüntülerin sosyal medya yayılmasının ardından Aykiri.com.tr'nin ulaştığı restoran yetkilileri iddiaların doğru olmadığını belirtti. Söz konusu fotoğrafın geçmiş bir zamana ait olduğunu belirten işletme sorumlusu "Çıkan haberler yalan. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün buraya gelmedi. Fotoğraf geçmiş bir zamana ait. Biz, zaten dün kar yağışından dolayı restoranı erken kapattık" ifadelerini kullandı.

O GAZETECİ İDDİASINDA ISRARLI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda görüntülendiği iddiasını ilk ortaya atan isim olan Ulus Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Alçayır, bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yaptı.

Alçayır bu paylaşımlarında iddiasının arkasında olduğunu belirterek, İmamoğlu'nun balıkçı'da görüştüğü isimleri de açıkladı.

İşte Alçayır'ın o paylaşımları: