Gündem
04 Haz 2020 14:22 Son Güncelleme: 04 Haz 2020 14:24

İmamoğlu'ndan Turkuvaz Medya'ya videolu cevap

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Turkuaz Medya’nın “İBB çevre katliamı yapıyor” haberlerine videoyla yanıt verdi. İmamoğlu, “Karalamalar, gerçekler karşısında kadük kalmaya mahkûmdur” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB çevre katliamı yapıyor! Riva’ya zehir akıtıyorlar” başlıklı haberlere Twitter hesabından paylaştığı video ile yanıt verdi. İmamoğlu, konuyla ilgili olarak şunları yazdı:

“Bazı medya organlarında Paşaköy Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili gerçeği yansıtmayan haberler yapılmakta. İSKİ, tarihinin en önemli yatırımlarına imza atıyor. 16 milyon İstanbullu için çalışan bu kurumumuza yönelik karalamalar, gerçekler karşısında kadük kalmaya mahkûmdur.”

 Videoda konuşan İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu da tesisin Türkiye’nin en iyi işletilen tesis olduğunu söyledi. Mermutlu, “Geçmişte 2000’li yıllarda arada arızalar meydana geldi. Biz burayı yarım saat kapatamayız burası biyolojik bir tesis, burada bakteriler var. Kapattığımız zaman bakteriler ölür” ifadelerini kullandı.