Gündem
18 Mar 2021 18:24 Son Güncelleme: 18 Mar 2021 19:22

İmamoğlu 'seni bulurum' dedi, sosyal medya ayağa kalktı! Binlerce 'beni bul' tweeti atıldı!

Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen törende gazi yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İBB Başkanı İmamoğlu’na tepki göstermişti. İmamoğlu’nun, ‘Seni bulurum’ sözlerinin ardından Twitter’da, ‘Beni bul’ etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen Çanakkale Şehitleri’ni Anma Töreni'nde gazi yakını bir kişi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, "Daha Gara şehitlerinin 40’ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu ise "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye yanıt verdi. 

SOSYAL MEDYADA #BENİBUL ETİKETİNE BİNLERCE TWEET

Ekrem İmamoğlu'nun gazi yakınını 'seni bulurum ben merak etme' sözleriyle tehdit etmesi üzerine vatandaşlar Twitter'da #benibul etiketi açtı. Binlerce tweetin atıldığı #benibul etiketiyle sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun vatandaşı tehdit ettiği anlara tepkisini gösterdi. Beni bul hastagi Twitter'da birinci sırada yer aldı.

Twitter kullanıcılarının yanında birçok gazeteci, belediye başkanı gibi önemli meslek gruplarından isimler de İmamoğlu'na tepki tweeti attı. 


İşte o tweetlerden bazıları: