Gündem
23 Kas 2013 12:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

İmamdan AKP’li başkana cinsel taciz!

Bir imamın AKP İhsaniye Kadın Kolları Başkanını cep telefonuyla taciz ettiği ortaya çıktı.

Afyonkarahisar ikinci imam şokuyla sarsıldı. Sinanpaşa ilçesinin Garipçe köyünde imam olan Muhammed G’nin, AKP İhsaniye Kadın Kolları Başkanı Radiye Ç’yi cep telefonu ve sosyal medya mesajlarıyla taciz ettiği ortaya çıktı.

Sinanpaşa’da bir imamın tecavüz iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından, imam Muhammet G.’nin imam hatip lisesinden sınıf arkadaşı AKP İhsaniye Kadın Kolları Başkanı Radiye Ç’yi cep telefonu ve sosyal medyadan taciz ettiği ortaya çıktı.

Tacizci imam para cezasına çarptırılırken mağdur Radiye Ç., “Huzurumu bozdu, sinirlerim altüst oldu. Eşimle boşanma aşamasına geldik” diye konuştu. ‘Adını duymak istemiyorum’ Radie Ç., olay nedeniyle eşi Ahmet Ç. ile boşanma aşamasına geldi. Radiye Ç’nin cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmasının ardından Sinanpaşa ilçesinin Garipçe köyünde imam olan Muhammed G. hakkında Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldı. İmam Muhammed G. davanın sonunda 7 bin 500 TL tazminata mahkûm edildi.

Yaşadıkları nedeniyle psikolojisi ve aile huzuru bozulan Radiye Ç., “Ben bu adamın adını dahi duymak istemiyorum. Demek ki  imamlardan da bazı şeyler beklenmeliymiş. Benim huzurumu bozdu, sinirlerim altüst oldu” dedi.