Gündem
22 Kas 2013 16:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

İlklerin adamı da politikaya soyundu!

Eski İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, Ümraniye Belediye Başkanlığı’na aday oldu.

Otopark gelirlerinin kayıt altına alınmasından otopark sektörünün gelişimine kadar birçok konuda ilklere imza atan eski İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, Ümraniye'de belediye başkanlığına aday oldu.

Profesyonel bir ekiple çalışmalarına başlayan Gurbetçi, Ümraniyelilerin yönetimine ortak olacağı şeffaf, iletişime açık bir anlayışı hayata geçireceklerini söyledi. Gurbetci, sürdürülebilir bir trafiğin olduğu daha yaşanabilir bir Ümraniye için yolla çıktıklarını belirterek Ümraniye için hazırladıkları projeleri aktardı.

TRAFİĞE HAVARAYLI ÇÖZÜM
Çevre ve ulaşıma dolayısı ile halkın yoğun olarak kullandığı alanlara öncelik vereceklerini vurgulayan Gurbetci, "Yaya ve yürüme yolları, bisiklet yolları, engelli ve yaşlılarımız için kamusal alanlara kolay erişim imkanları, alternatif yollar, caddeler, kavşaklar, üst geçitler, köprüler, otoparklar inşa edeceğiz. Ayrıca metroya ve ana ulaşım akslarına erişimi sağlamak için Havaray gibi çeşitli ulaşım araçlarını devreye alacağız. Gölet ve etrafında Ümraniyelilerin huzur ve rahatlıkla dolaşabilecekleri sosyal donatı alanları oluşturmak hedefimiz olacak " diye konuştu.