Televizyon
15 Eyl 2011 13:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

İLKER YASİN VE ERMAN TOROĞLU'NA TEPKİ YAĞIYOR!

İnter-Trabzonspor maçını anlatan İlker Yasin ve yorumcu Erman Toroğlu izleyenleri çılgına çevirdi. İşte ikiliye gelen tepkiler...

Dün akşam Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un maçını anlatan İlker Yasin ve Toroğlu izleyenleri çıldırttı. Yaptıkları hatalarla maça damgasını vuran ikili, Twitter'da günün alay konusu oldu.

İnter'in 38 yaşındaki futbolcusu Zannetti için "16 yıldır İtalya'da La Liga oynuyor" yorumunu yapan İlker Yasin, Serie A ile La Liga'yı birbirine karıştırdı. Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Ünal Karaman'a 'Ünal Kahraman' diyen Yasin, Fildişili Zokora'ya ise maç boyu "Zokoro" dedi.

Yasin'in hataları bununla da bitmedi. Maçın oynandığı Guiseppe Meazza stadı için "Bu stadın eski adı San Siro" diyen Yasin, stadın İnter maçlarında Guiseppe Meazza, Milan maçlarında ise San Siro ismiyle anıldığını unuttu!

İşte sosyal medyada İlker Yasin ve Toroğlu geyikleri:

- İlker Yasin ve Erman Toroğlu birlikte maç anlatınca, sessiz maç izlemek farz oluyo..Bu davranışımdan dolayı mutluyum ve sağlıklıyım..

- İlker Yasin'i görünce Ertem Şener'in değerini anlıyorum. Erman Toroğlu ve İlker Yasin de bir arada hiç çekilmiyor.


- Erman Toroğlu ile İlker Yasin kıraathane de maç izleyen kankalar gibiler.-Erman Zokoro nasıl ? +Boşver Zokoro'yu şimdi bi oralet söyle.

- Daha onceki tüm tweetlerim için özür dilerim Star Tv.. İlker Yasin - Erman Toroğlu 'nun sunacağı maç yerine "Papatyam" çok daha iyiymiş..

- Canlı yayın tarihinin en berbat ikilisi. İlker Yasin Erman Toroğlu. 5 dakika bile izleyemedim maçı.

- Sağlığınız için bi öneri; İlker Yasin maç anlatıyorsa ve yanında yorumcu olarak Erman Toroğlu varsa sesi sonuna kadar kapatıp öyle izleyin.


- Erman Toroğlu'nun ağır abi tarzında tavırları insanı deli ediyor.İlker Yasin'e ne desek boş hadi Głowacki diyemiyosun Zokoro ne arkadaş.

- İlker yasin bizim gençliğimizi yedin, yeni nesli de harcıyosun, korkarım ki çocuklarımız da heder olacak seninle..toroğlu'nu da al git..

rotahaber