Televizyon
29 Ağu 2022 12:37 Son Güncelleme: 29 Ağu 2022 12:54

İlker Karagöz İsmail Küçükkaya’nın yerine ilk kez yayına çıktı! Halk TV’ye olay gönderme…

Bugün canlı yayında FOX TV'nin yeni dönemini ve yeni dönem yayın ilkelerini anlatan FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, İsmail Küçükkaya’nın transfer olduğu Halk TV’ye de göndermelerde bulundu.

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, bugün canlı yayında FOX TV'nin yeni dönemini ve yeni dönem yayın ilkelerini anlattı.

Sözlerine “Neysek oyuz” diye başlayan Doğan Şentürk, “İzleyicimiz star, starımız da sıradandır” dedikten sonra yaklaşık 10 yıl boyunca görev aldığı FOX TV’den Halk TV’ye geçen İsmail Küçükkaya ile kanala göndermelerde bulundu:

“Yüksek enflasyon haberini ekrana taşıyıp da çalışanlarımızı karın tokluğuna çalıştırmayız… Olduğumuz gibi görünürüz ve göründüğümüz gibi oluruz. Ne diyorsak o. Nasıl yaşıyorsak, felsefemiz neyse içeride çalışanlarımız da odur. Bunu da buradan belirteyim.”

Şentürk’ün “Yüksek enflasyon haberini ekrana taşıyıp da çalışanlarımızı karın tokluğuna çalıştırmayız…” şeklindeki ifadesi Halk TV’ye gönderme olarak algılandı.

Halk TV’nin çalışanlarına yeterli maaş ödememesi MedyaRadar’ın gizemli yazarı Keskin Kalem tarafından da dile getirilmişti.