Magazin
30 Mayıs 2021 15:01 Son Güncelleme: 30 Mayıs 2021 15:29

İlker Aksum'dan kaza sonrası ilk açıklama

Ünlü oyuncu İlker Aksum, dün Adana'da kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yaptı. Takla atan araçta hasar meydana gelirken, Aksum'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası Aksum sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Oyuncu İlker Aksum, Mersin'den Adana Havalimanı'na giderken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazayı gören çevredeki insanlar ünlü oyuncunun yardımına koştu. Emniyet kemeri sıkışan Aksum'u, esnaf araçtan çıkardı.

Ünlü oyuncu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. 50 yaşındaki oyuncu kaza sonrası bir açıklama yayınladı.

"BUNU DA ATLATIRIZ" 

Aksum şu ifadeleri kullandı: "Olacağı varmış, talihsiz bir kaza geçirdim. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda bir çizik var. Bunu da atlatırız. İlginiz için, yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Devam yola devam merak etmeyin hepinizi çok seviyorum."