CineRadar
11 Eki 2013 11:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

İLKER AKSUM SİNEMAYA KOMEDİYLE DÖNÜYOR!

İki Kafadar: Chinese Connection iki şaşkın kahramanın komik maceralarını anlatıyor. Peki, sinemalarda başka hangi filmler var?

İki Kafadar: Chinese Connection

Gökhan Erkut’un yönettiği ve İlker Aksum, Gökçe Özyol, Murat Akkoyunlu ile Öykü Çelik’in oynadığı İki Kafadar: Chinese Connection, 11 Ekim 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Fida Film – Zuma Film tarafından vizyona çıkarıldı.

Mahmutpaşa Pasajı’nda girdikleri her işi batıran iki kafadar son çare olarak tefeciden borç alırlar ve tablet işine girerler. Fakat bu tabletler büyük dolandırıcıların GDO.lu mal sevkiyatlarında kullanılmaktadır. İki kafadar bu gerçeği öğrendiklerinde her şey için çok geç olacaktır. Gerçek bir kovalamacanın içine düşen ikilinin komik hikâyesi.

Yerçekimi

Alfonso Cuaron’un yönettiği ve Sandra Bullock, George Clooney, Eric Michels ile Basher Savage’in oynadığı Yerçekimi (Gravity), 11 Ekim 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.



Önceleri normal görünen görevde felâketle birlikte uzay gemisi harap olmuş, Stone ve Kowalsky yalnız kalmışlardır. Birbirlerinden başka dayanakları kalmayan ikili uzayın derinliklerinde kaybolmuşlardır. Derin sessizlik onlara Dünya ile bütün ilişkilerinin kesildiğini ve kurtulma şanlarının kalmadığını söylerken, eve dönmenin tek yolu uzayın daha da derinliklerine inmektir.

Ustura Dönüyor

Robert Rodriguez’in yönettiği ve Danny Trejo, Alexa Vega, Amberd Heard ile Mel Gibson’un oynadığı Ustura Dönüyor (Machete Kills), 11 Ekim 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarıldı.



Eski ajan Machete, Amerika Birleşik Devletleri’nin onur listesindedir ve yeni görevi için Meksika’ya gönderilir. Tüm gezegeni yok edebilecek güçteki bir silâhı ve ona sahip olan silâh tüccarı Mendez The Madman’i etkisiz hale getirmek hiç de kolay olmayacaktır. Machete eski arkadaşlarını toplamaya başlar ve ezeli düşmanları karşısında her zamanki gibi gözü kara savaşmaya başlar.

Kim Ki Duk’tan Moebius

Kim Ki Duk’un yönettiği ve Cho Jae Hyun, Seo Young Ju ile Lee Eun Woo Kim’in oynadığı Kim Ki Duk’tan Moebius (Moebius), 11 Ekim 2013’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.



Karısını aldatan bir koca ve ondan intikam almak için cinsel organını kesmeye çalışan bir kadın. Kadın, kocasının penisine müdahale edemeyince erkeğe zarar vermenin en kolay yolunu seçiyor ve kendi öz oğlunun penisini keserek evi terk ediyor. Baba, oğlunun cinsel işlevini kaybetmesinin suçlusu olarak kendisi olarak görüyor ve bunun üstesinden gelmek için çabalıyor.

Kalbim Sende

Joseph Gordon Levitt’in yönettiği ve Joseph Gordon Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza ile Glenne Headly’ın oynadığı Kalbim Sende (Don Jon), 11 Ekim 2013’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarıldı.



Yakışıklı ve çapkın Don Jon, bir gün Barbara’ya rastlar ve kalbini kaptırır. Ancak O’nu parmağında oynatan ve evlenilecek bir adam haline getirmeye çalışan Barbara ile düzenli bir ilişki yaşamak Don Jon için pek kolay olmaz. Don’un zamanla aşka ve hayata dair aradığı cevapları bulmasına ise Esther yardımcı olacaktır.

Filmlerin künye bilgileri için Sadibey.com’a teşekkürler.