Medya
10 Oca 2020 10:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2020 11:07

İlk yaşanacak! Sabah yazarı uyardı: 'Yarın bu kız için ekran başında olun'

atv'nin ilgi ile izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarın son derece ilginç bir yarışmacıyı ağırlayacak.

Kim Milyoner Olmak İster'de yarın bir ilk yaşanacak. 27 yaşındaki konuşma engelli yarışmacı, yanıtları önünde bulunan ve üzerinde cevap şıklarının yer aldığı kartonları kaldırarak yanıtlayacak. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ bugünden tüyoları verdi ve 'mutlaka izleyin' tavsiyesinde bulundu.

YARIN BU KIZ İÇİN EKRAN BAŞINDA OLUN

Biliyorsunuz, Yakından Kumanda cumartesi günü sütunlarını sadece siz okurlarımızdan gelen eleştiri, öneri ve isteklere ayırıyor. Bu nedenle yarın için kaçırmamanız gereken bir ekran olayını bugünden duyurmak istiyorum.
Atv'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster?, yarın son derece ilginç bir yarışmacıyı ağırlayacak.
İlk kez konuşma engelli bir yarışmacı, Milyoner'de yarışacak. Ummu Gülsün Genç adlı 27 yaşındaki yarışmacı, yanıtları önünde bulunan ve üzerinde cevap şıklarının yer aldığı kartonları kaldırarak yanıtlayacak. Gelin şimdi genel kültürü ve parlak zekası kadar, olgun, mütevazı ve sempatik tavırları, duru güzelliğiyle de sizleri derinden etkileyeceğine inandığım bu dünya güzeli kızımızı tanıyalım...
4 yaşında geçirdiği ateşli hastalıktan sonra konuşma yetisini kaybeden 27 yaşındaki Ummu Gülsün Genç, yarışmaya Artvin'den katılıyor. Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan yarışmacı, şu anda kamuda memur olarak çalışıyor. Ummu Gülsün, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı ikiz kardeşlerinin eğitim hayatı için kullanacağını söylüyor.
Bir kez daha altını çiziyorum:
Bu yarışmayı kaçıran, bir bilgi yarışmasından fazlasını kaçıracak, ona göre...
Özellikle engelli olup da yüreğine cesaret, önüne rehber arayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Peki Ummu Gülsün ne kadar kazandı? Onu da biliyorum ve sürpriz bozulmasın diye buradan haykırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Benden söylemesi, sizden izlemesi...