İlk sırayı görenler şaştı kaldı! En çok izlenen dizi bakın hangisi oldu

Yaz dizileri sezona tam gaz giriş yaparken reytingde bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu.

İlk sırayı görenler şaştı kaldı! En çok izlenen dizi bakın hangisi oldu - Sayfa 1

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizilerden en çok izlenen 12 yapım sıralandı. Prime time total reyting listesine göre, 1 Ağustos Pazartesi - 7 Ağustos Pazar tarihleri arasında en çok izlenen dizi şaşırttı.

114
İlk sırayı görenler şaştı kaldı! En çok izlenen dizi bakın hangisi oldu - Sayfa 2

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle...

214
İlk sırayı görenler şaştı kaldı! En çok izlenen dizi bakın hangisi oldu - Sayfa 3

12. Ah Nerede (Star Tv - 5. bölüm)

 Zehra, Cenker’i ilişkilerine inandırmak için can havliyle Ferit’i öper ancak daha sonra Ferit’in yüzüne nasıl bakacağını bilemez.Zehra Ferit’ten kaçmaya başlar.Ferit ise Cenker’in bu olayın peşini bırakmayacağını anlar ve Zehra ile olan ilişkilerini Cenker’in gözüne sokmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır çünkü Zehra, Ferit’ten utanıp ondan kaçmaya başlar.Zehra ve Ferit için yeni bir hikaye başlamaktadır. Şerbetlioğlu kardeşlerin ise şirket mesaisi tam gaz sürer. İş hayatı üç delikanlıyı da değiştirmeye başlar.Yenilmezler Kulübü ise, bu defa bir başka ‘Feritzede’ olan Huriye’nin depresyondan çıkması için el ele verirler.

314
İlk sırayı görenler şaştı kaldı! En çok izlenen dizi bakın hangisi oldu - Sayfa 4

11.  Mükemmel Eşleşme (TRT1 - 4. bölüm)

Fadime’ye gelen mektup aile bireyleri için büyük bir merak konusudur. Herkes mektupta yazılanları merak etse de, Fadime ser verip sır vermez. Mektup kimden gelmiştir? Mektupta neler yazmaktadır? Mektupta her ne yazıyorsa, artık Fadime ve bütün aile bireyleri için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır Fadime bu mektubu herkesten köşe bucak saklasa da, mektup Ahmet’in eline geçer. Artık Ahmet’in elinde Fadime’ye karşı çok büyük bir koz vardır. Kerem, Pınar için çok romantik bir sürpriz hazırlamıştır. Pınar, Kerem’in sürprizi ile karşılaştığında ona bir kere daha aşık olur. Öte yandan kız tarafı, erkek tarafını eve yemeğe davet eder. Erkek tarafı geleceği için evde hummalı bir hazırlık vardır. Erkek tarafı için çeşit çeşit yemek yapan Firuze ve Fadime, son anda başlarına gelecek büyük aksilikten habersizdir. Erkek tarafı ise, bu yemek için büyük beklentilere girmiştir. Karınları son derece aç bir şekilde, kız tarafının evine gelen erkek tarafı, karşılaştıkları manzara karşısında şoke olur.

414