Magazin
11 Haz 2021 19:10 Son Güncelleme: 11 Haz 2021 19:29

İlk kez beraber görüntülendiler! İşte Özcan Deniz'in 26 yaşındaki İranlı sevgilisi

Eski eşi Feyza Aktan'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen 49 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 26 yaşındaki sevgilisi İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez görüntülendi.

Eski eşi Feyza Aktan'a uyguladığı şiddet iddiasıyla mahkemelik olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez Fulya'da bir araba galerisinde görüntülendi.

Kısa bir süre önce Özcan Deniz'in, gönlünü kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'a kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Sevgilisinin fotoğrafına yaptığı yorum ile aşkını ilan eden Özcan Deniz, 26 yaşındaki Samar Dadgar ile önceki gün ilk kez görüntülendi. Özcan Deniz sorulara yanıt vermemesi ve Samar Dadgar'ın hızlıca kameralardan kaçması dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinden Kuzey adında bir çocukları olan çift, 15 ay evli kaldıktan sonra yollarını ayırmıştı. Boşandıktan kısa bir süre sonra barışan çiftin yeniden evlenmesi beklenirken, karşılıklı suçlamalar geldi.

AŞKINI SOSYAL MEDYADAN HAYKIRDI

Eski eşi Feyza Aktan ile mahkemelik olan ve eşine şiddet uyguladığı yönündeki iddialarla gündemden düşmeyen Özcan Deniz, aşk hayatındaki yeni gelişme ile gündemde. Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile olan birlikteliğini sosyal medyadan romantik sözlerle duyurmuştu.

Deniz, sevgilisine sosyal medya hesabından aşkını şu sözlerle haykırmıştı; "Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahipleri arasında nadide bir 'var'sın…"

Gazete Magazin'in haberine göre Özcan Deniz, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Samar Dadgar'la ilk kez görüntülendi. Deniz, 26 yaşındaki İranlı moda tasarımcısı ile Fulya'daki bir galeride objektiflere takıldı.

SORULARA SESSİZ KALDI

26 yaşındaki İranlı modacının kameralardan hızlıca kaçması dikkat çekerken, oyuncudan sorulan sorulara yanıt gelmedi.

Öte yandan aşk itirafının ardından geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Özcan Deniz, "İlişkiniz hayırlı olsun. Samar hanımla ilişkiniz ne zaman başladı? Neler söylemek istersiniz?" sözlerini duyunca gülümsemekle yetinmişti.

ESKİ EŞİYLE ARASINDAKİ SULAR DURULMUYOR

Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinden Kuzey adında bir çocukları olan çift, 15 ay evli kaldıktan sonra yollarını ayırdı. Boşanmanın ardından yeniden barışan daha sonra ise kavgalı bir şekilde ayrılan ikili karşılıklı iddialarıyla gündemde. Boşanmanın ardından yeniden barışan ikili, daha sonra şiddet ve velayet nedeniyle birbirlerine karşılıklı dava açtı.