İlk eleme adayı kim oldu? Survivor’a iki yeni yarışmacı katıldı: Acun'dan Rio Karnavalı sürprizi

Survivor 2024 All Star'da heyecan kaldığı yerden sürüyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir anket düzenleyen Acun Ilıcalı, takımların değişip değişmemesi yönünde bir soru yöneltmişti. Anketin ardından acil durum konseyini toplayan Ilıcalı, takımlarda değişikliğe gitti. Öte yandan 2 yeni yarışmacı Survivor’a katıldı…

İlk eleme adayı kim oldu? Survivor’a iki yeni yarışmacı katıldı: Acun'dan Rio Karnavalı sürprizi - Sayfa 1

Survivor ekrana gelen yeni bölüm acil durum konseyi ile başladı. Mavi takımda yarışan Yunus Emre ve Kırmızı takımda mücadele eden Berna'nın takım değiştirmesi kararı konseyden çıkarken Mavi takıma yedeklerden Aysu Keskin, Kırmızı takıma ise Yağmur Banda dahil oldu. İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı takım 6-3 önde götürdüğü müsabakanın son dakikalarında geriye düştü. 

16
İlk eleme adayı kim oldu? Survivor’a iki yeni yarışmacı katıldı: Acun'dan Rio Karnavalı sürprizi - Sayfa 2

SURVİVOR'DA ACİL DURUM KONSEYİ!
Survivor 2024 All Star yeni bölüm acil durum konseyi ile başladı. Sosyal medya hesabından takımların değişip değişmemesi yönünde bir anket yaptığını duyuran Acun Ilıcalı, seyircinin anket sonucuna göre takımlarda değişikliğe gitti. Kırmızı takımda mücadele eden Berna ile Mavi takımda mücadele eden Yunus Emre takım değiştirdi.

26
İlk eleme adayı kim oldu? Survivor’a iki yeni yarışmacı katıldı: Acun'dan Rio Karnavalı sürprizi - Sayfa 3

YEDEK İSİMLERDEN İKİ KADIN YARIŞMACI KATILDI!
Survivor'da haftanın ilk dokunulmalık oyunu öncesinde Kırmızı takım kadrosuna Yağmur Banda, Mavi takım kadrosuna ise Aysu Keskin dahil oldu.

36
İlk eleme adayı kim oldu? Survivor’a iki yeni yarışmacı katıldı: Acun'dan Rio Karnavalı sürprizi - Sayfa 4

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununa Kırmızı takım yeni isimleri ile hızlı bir başlangıç yaptı. Oyunu 6-3 önde götüren Kırmızı takım ilerleyen oyunlarda geriye düştü. Mavi takım aldığı üst üste sayılarla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 12-7'lik skorla kazandı.

46