Magazin
01 Nis 2010 15:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

"İLK CİNSEL BİLGİLERİNİ KİTAP VE DERGİLERDEN ÖĞRENDİM!.." OKAN BAYÜLGEN'DEN OLAY AÇIKLAMALAR!..

3 Nisan'da tv8 ekranlarında yayınlanacak ilk bölümde konuk olan Okan Bayülgen, ilginç açıklamaları ve sevimli sohbetiyle çok konuşulacak...

OKAN BAYÜLGEN SERAY SEVER HAKKINDA…

“ Çok komik ve eğlence vaat eden bir kızsın. Hakikaten seni gördüğümüz zaman biliyoruz ki birazdan komik ya da saçma bir şey olacak… “

KANAL D DE YAPTIĞI ÜÇ FARKLI PROGRAM HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU…

OB: 3 farklı program yapma fikri İrfan Şahin’indi. Ama ben aslında aynı şeyi yapmak istiyordum. Aslında çaktırmadan aynı şeyi yapıyorum. Ama seyredildiği zaman farklı başlangıç saatleri, farklı konukları ve farklı içerikleri olan programlar.

SEYİRCİLERİ HAKKINDA…

“OB: Şimdi burasının bir tv stüdyosu olduğunu biliyoruz. Hem stüdyodakiler hem de izleyiciler biliyor ve bu stüdyoda belli şeyler yapabiliriz, belli şeyleri yapamayız. İnsanlar genelde tv şirketlerinin politikalarından, örnekse o tv’de haber programında nelerin söylenebileceğinden, nelerin söylenemeyeceğinden haberdarlar. Aslında kimse aptal değil. Mesele bir tv stüdyosunda senin ya da benim ekran başında izleyen kişiye yakın olmamız. Samimiyet. Ama tabi o samimiyet de önemli. Bir laubalilik ölçüsü var. Belki bu yüzden genç kadın ve adamlar kendilerini bana yakın hissetmişlerdir”

Programda, 1000 kişinin kendi hakkında sorulara verdiği yanıtlardan oluşan kamuoyu anketinin sonuçlarını tahmin etmeye çalışan Okan Bayülgen, ilginç açıklamalar da yaptı… “En çok hangi kadın sunucuyla program yapmak isteyeceği sorulduğunda Saba Tümer ve Ruhat Mengi’nin adını verdi. Anketin sonucu açıklandığında ise komik durumlar yaşandı…

Yine başka bir anket sorusuna cevaben Hülya Avşar’la sinema filmi çekmeyi istediği söyleyen Bayülgen birlikte film çekmek istemediği  isimler olarak Tuba Büyüküstün ve Beren Saat’i söyledi.

Hangi komedyenle birlikte iş yapmak isteyeceği sorusuna ise; Şafak Sezer’in adını verdi.

Bayülgen, “Şimdi bizim Şafak’la hep yollarımız kesişiyor bir takım projeler için. En son geçen sezonda da öyle bir proje oldu ama son anda yapamadık. İyi ki de yapmamışız. Çünkü Şafak sonra çok iyi bir partnerle devam etti yoluna. Ben sevindim. Kolpaçino’ydu hatta proje. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Ata Demirer zaten kendi isimleriyle film yapan arkadaşlar. Onların kimseye ihtiyaçları yok. O yüzden ben Şafak diyorum.”

OKAN BAYÜLGEN FOTOĞRAFLI ROCK ANSİKLOPEDİSİ HAZIRLIYOR…

“OB: Aslında 20 kişilik bir hacmi olacaktı. Bir anda büyüdü 400-500 kişi çektik. Moğollar da var dün ilk konserini veren genç arkadaşlar da var. Dolayısıyla tükenmeyen bir kaynak, gittikçe sayı artıyor. Çekmeye devam ediyoruz… Bir otel için yapılmış büyük bir prodüksiyon, hakikaten çocukken baktığımız resimli ansiklopediler vardı ya o tatta bir şey olacak. Biraz da sübjektif bir bakışla Türkiye’deki rockçılar ansiklopedisi gibi olacak ve çok kişiye ulaşacak bir teknikle bu işi yapacağız.”

MAKYAJ YAPTIRMAYI SEVMİYOR…

“OB: Şimdi tv’de ilk başta düşündüğümüz şey şudur; kadın ya da erkek işte çekici görünmek isterler. Yani en azından saygı olarak insan doğru düzgün giyinir. Bir saçına başına şekil verir ama beraber yıllar geçirdikçe artık ailen oluyorsun. Evde anne baba kardeşler otururken herhalde babanız yemeğe takım elbisesiyle oturmaz. Ama siz onu takım elbisesi olmadığı halde seversiniz. Biraz da burayı deneyeyim artık dedim. Bir de erkek zaten makyaj yapmaktan hoşlanmıyor. Ben tiyatroda da sevmezdim. Haftada 3 gün, bir de katıldığım programlar çok fazla geliyor”

“TALK SHOW ERKEK İŞİ… “

Seray Sever ve Okan Bayülgen arasında talk-show yapmanın erkek işi oluşuyla ilgili eğlenceli bir tartışma yaşandı…

SS: Neden bütün talk showcular erkek?
OB: E çünkü kadınların yapabileceği bir şey değil.
SS: Terbiyesizleşme. Biz burada talk show yapıyoruz.
OB: Seninki farklı bir şey.
SS: Sen de talk show yapıyorsun. Konuk alıyorsun, sohbet ediyorsun, arada espri yapıyorsun. Biz de…
OB: Şimdi tv formatları 3 aşağı 5 yukarı bellidir. İşte bunun da kaynağı Amerikadır. Sonra Avrupa kendine göre biraz eklemeler yapmış. Dolayısıyla Amerikan formatlarına bakarak da kimin neye yatkın olduğunu anlayabiliyorsun… Seninki de kadınların yaptığı gibi bir show.

KADINLAR NE İSTER?

OB: Aslında bunu yavaş yavaş anlıyorum. Aslında şöyle anlıyorum, evlilikte ya da sevgililikte eşit şartlarda oldukları zaman birbirlerine ne istediklerini güzel bir şekilde ifade edebiliyorlar. Ben biliyorum ki bugüne kadar hep eşit şartlarda olmadım. Yani ben hep biraz daha üstün gibiydim bazılarında ama çoğunlukla. Şimdi eşit şartlarda olduğumuz zaman görüyorum ki, tabi geçmişle ilgili bir yargılama yapmıyorum ama şimdi biliyorum ki biraz anlayabiliyorum ne istediğini hayattan beklentilerini falan ve o beklentiler nasıl beraber uyum içinde yürür ve işte o romantik laftaki gibi beraber bakarız geleceğe falan gibi şeyleri çözmeye çalışıyorum aslında… Bir de çocuğun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu hep böyle düşündüm. Yani evlilik bir amaç için yapılmalı. O amaç da çocuktur. Kadınla erkek bir araya çocuk için gelir. Yani yoksa beraber iskelete dönüşelimin bir romantizmi olduğunu sanmıyorum. Ama çocuk hakikaten işler bazen yürümediğinde dahi o amacı bize hatırlatır.

KADINLARI ETKİLEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKEN BEŞ ŞEY…

“ Yalan söylememek, yalan söylememek, yalan söylememek, yalan söylememek, yalan söylememek… Erkek sürekli aynı hatayı yapar çünkü bir sürü nedenle yalan söyler. İlk önce kendisini beğendirmek için yalan söyler, kendisini beğendirmek için söylediği yalan sürdürmek için yalan söyler, iyi niyetle kötü niyetle yalan söyler, ayrılırken üzmek için yalan söyler.”

İLK CİNSEL BİLGİLERİNİ KİTAP VE DERGİLERDEN ÖĞRENMİŞ….

Anket sonuçları neticesinde Bayülgen “Haklılar” dedi ve nedenini anlattı. Benim birçok büyükbabam ve dedem vardı. Biri tıpla ilgili bir adam olduğu için onun bir kitabını bulmuştum. “60 yaşından sonra sağlıklı cinsel yaşam” gibi bir adı vardı. 9-10 yaşlarındaydım. O yüzden ben her şeyi 60 yaşından sonra yapılacak şekilde öğrendim. Yani ilk okuduğum bilgiler aman kalbiniz, tansiyonunuz…”

YAPILAN ANKETİN SONUÇLARINA GÖRE, OKAN İDEAL EŞ….

“İdeal eş. Ben bittim vallahi. Vallahi bittim. Buradan beni sevenlere mesaj vermek istiyorum, durulmadım, her şey yerli yerinde. Beni batırmak için çağırmışsın.”

Program 3 Nisan'da tv8 ekranlarında olacak.