Medya
02 Eki 2013 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

İLK BÖLÜMÜ BEĞENİLMEYEN FATİH HENÜZ ISINMA TURUNDA!

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin yeni dizisi 'Fatih'i bugünkü köşesine taşıdı..

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin yeni dizisi 'Fatih'i köşesine taşıyarak ilk bölümüyle hayal kırıklığı yaratan dizi hakkındaki görüşlerini bildirdi. Koloğlu'nun yazısı şu şekilde:

"FATİH’ ISINMA TURUNDA

Kanal D’nin yeni dizisi “Fatih”in ilk bölümünde olay Fatih Sultan Mehmet’in yatak üzeri muhabbetiyle geçti. Zehirli çarşaf üzerine çeşitleme epey bir zaman aldı. Bitmedi bu çarşaf olayı. İlk bölümde “Biz  daha bu işe ısınamadık” havası sezdim. Işık, seslendirme, kostümler oyunculuk, reji, müzik... Zor iş bu.  Fatih ismi yetiyor. Bir de üstüne “yılın en büyük yapımı” kartviziti gelince beklenti yükseliyor da yükseliyor. Evde toplu seyir yaptık. Böyle durumlarda daha “tarafsız” olma şansı bulunuyor. Bir ortak görüş, tarihi Türk filmlerinden hallice olduğu yönündeydi. Bazı sahnelerdeki diyaloglar bakışlar vs. bize o filmleri hatırlattı...

“Fatih”in kadınları
Ben Gamze Özçelik’le ilgili bu kadar olumsuz görüş varken (ki evdeki yine ortak görüş buydu) yapım ekibinin böyle önemli bir role neden onu getirdiğine cevabım, “Vardır bir bildikleri” oldu. Hani eş, dost, arkadaş tanıdık vs. aracılığıyla verilecek bir rol değil. Çiçek Hatun’la Gülbahar Hatun atışmaları ve karşılaşmalarında ibre, Seda Akman’dan yana oldu. Ama bu dizi içindeki çerçevede. Yoksa Akman da genel olarak üzerine bir şey katmıyor, sadece rolünü olabildiğince düzgün oynamaya çalışıyor. Yani üst sınır bu kadar. Gelecek bölümlere bakacağız."

YAZININ TAMAMI İÇİN : TIKLAYIN