Gündem
19 Eki 2015 11:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:57

İletişimde yeni yaklaşımlar tartışılacak

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “1. Ulusal Medya ve Haber Sempozyumu” düzenleniyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi 21-23 Ekim tarihleri arasında iletişim alanındaki yeni kavram ve yaklaşımları değerlendirmek adına “1. Ulusal Medya ve Haber Sempozyumu” na ev sahipliği yapacak.

Günümüzde yoğun olarak kullanılan ve sürekli gelişen kitle iletişim araçları, yazılı ve görsel medyayla sınırlı kalmayıp, digital ve mobile alanlarda da kendini göstermeye başladı. Her geçen gün farklı mecralarda iletişim gücünü arttıran teknolojik yatırımların, olumlu olumsuz yanlarının değerlendirilmesi adına İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “1. Ulusal Medya ve Haber Sempozyumu” düzenleniyor.

Alanında uzman isimler ve akademisyenlerin bir araya gelerek tartışma ortamı oluşturacağı ve sonuç bildirgesiyle kamuoyunun aydınlatılacağı sempozyumda, “Soma Maden Kazası ve İşçi Sınıfının Medyada Temsili ile Sosyal Medyada Kurumsal Yönetim Krizi Araştırması”na yer verileceği gibi “Kadın Cinayet Haberlerinde Kadının Söylem Düşkünü Olarak Sunulması” üzerinde de durulacak.