Reklam PR
27 Ağu 2013 15:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE YENİ BİR AJANS DOĞDU! (MEDYARADAR/ÖZEL)

İletişim danışmanlığı sektörüne farklı çözümler getirmek üzere bir araya gelen Gülfem Varlık, Itır Özdiker ve Sevda Yüzbaşıoğlu GIS Consult'ı kurdu.

İletişimin tüm dünyada hızla şekil değiştirdiği günümüzde GIS Consult ekibi, ulusal ve uluslararası sularda markaların güvenli şekilde var olmasını sağlamak için güçlerini birleştirdi. Gülfem Varlık, Itır Özdiker ve Sevda Yüzbaşıoğlu, GIS Consult markası ile PR sektörüne farklı ve yeni bir açılım getirmeye hazırlanıyor.

Stratejik ve dijital ilişkiler alanında hizmet vermeyi hedefleyen GIS Consult, iletişimde yaşanan dönüşümde geleneksel halkla ilişkiler kavramı ile yeni medya düzenini harmanlamak ve şirketlere bu yolda destek vermek üzere kuruldu. Alanlarında uzman 3 girişimcinin hayata geçirdiği GIS Consult, kurumsal iletişim, kurumsal kimlik ve sosyal medya stratejileri başta olmak üzere iletişim sürecinin her adımında hizmet verecek.  GIS Consult pazarlama iletişimi, markalaşma, pazara giriş stratejileri, marka haberciliği, kurumsal sosyal sorumluluk, medya eğitimi, etkinlik yönetimi ve kurumsal yayıncılık alanlarında da yerli ve uluslararası şirketlerin adresi olmayı planlıyor.  

Uzun yıllar ekonomi muhabirliği yaptıktan sonra iletişim sektörüne transfer olan Gülfem Varlık, 4  yıl boyunca Kripto PR ve Grayling İletişim Danışmanlığı’nda medya ilişkileri direktörü olarak çalıştı. HP ve Acer’da pazarlama deneyimin ardından ajans dünyasına transfer olan Itır Özdiker ise son 3 yıldır Grayling’de uluslararası PR hizmetleri sunuyordu. Gazetecilik kökenli olan Sevda Yüzbaşıoğlu da Grayling’de yerli &yabancı şirketlere markalaşma ve kurumsal iletişim konularında destek verdi ve pazarlama iletişimi alanında uzmanlaştı.

MEDYARADAR/ÖZEL