Reklam PR
05 Mayıs 2023 07:30 Son Güncelleme: 05 Mayıs 2023 07:30

İletişim Ofisi Halkla İlişkiler’de yeni isimler

Bu sene sektörde 16. yılını kutlayan İletişim Ofisi Halkla İlişkiler Ajansı, ekibine yeni isimler kattı.

Medya ve PR alanında deneyimli isimlerden Mehmet Halıcı Medya İlişkileri Direktörü, Meryem Agan ise Marka Sorumlusu olarak İletişim Ofisi ekibine dahil oldu. Halen Perfetti Van Melle (Vivident, Mentos, Chupa Chups, Big Babol) markalarına hizmet veren ve Merck İlaç, Üsküdar Üniversitesi, NP İstanbul Hastanesi, Üsküdar Diş Hastanesi, otomotiv yan sanayiinde Seger, gıda takviyelerinde ise AlchemLife ile çalışan İletişim Ofisi, kadrosuna eklenen yeni isimlerle hizmet verdiği markalara değer katmaya devam edecek. 

Medya İlişkileri Direktörü

İstanbul Arel Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden mezun olduktan sonra Bugün Gazetesi’nde ekonomi ve istihbarat servislerinde görev alan Mehmet Halıcı, ardından haberturk.com.tr’de editör olarak çalıştı. Medya deneyiminin ardından 2014 yılında halkla ilişkiler sektörüne geçen Halıcı, çeşitli ajans deneyimlerinin ardından Mayıs ayında Medya İlişkileri Direktörü olarak İletişim Ofisi Halkla İlişkiler ekibine katıldı. 

Yeni Marka Sorumlusu 

Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu Meryem Agan ise, 2009 yılında Show TV’de medya dünyasına atıldı, ardından TV8’de ve KRT’de haber muhabirliği yaptı. Agan, 2 yıl süreyle Tarımtürk TV’de programcılık deneyimi sonrası, yazılı basında editörlük görevi üstlendi. 2018’de TRT1’de “Hayatın Ritmi” ve “İyi Fikir” programlarında konuk koordinatörü ve editör olarak görev yapan Agan, eş zamanlı olarak sağlık içerikli köşe yazıları hazırladı. Meryem Agan İletişim Ofisi’nde marka sorumlusu olarak görev alacak.