Televizyon
14 Oca 2021 22:35 Son Güncelleme: 14 Oca 2021 22:36

'İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi' yayına başladı

Tarihin tozlu sayfalarına yolculuğa çıkaran, tarihi değiştiren kişiler, yön veren kavramlar ve akımlara dair hiç bilmediğimiz bilgilere ışık tutan ‘İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi’ ilk iki bölümü ile GAİN’de yayın hayatına başladı.

Tarihin tozlu sayfalarını birlikte gezebileceğiniz, tarihi değiştiren kişiler, yön veren kavramlar ve etkileyici akımlara dair hiç bilmediğimiz bilgilere ışık tutan ‘İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi’ ilk iki bölümü ile GAİN’de yayın hayatına başladı.

İlber Ortaylı, ilk bölümünde çok kuvvetli bir bürokrasinin nasıl kötüye kullanıldığını ve kısa bir süre içerisinde neredeyse koca bir kıtayı alt üst eden, yirminci yüzyılın en bilinen diktatörü Hitler’i anlatıyor.

‘İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi’ ilk iki bölümüyle GAİN’in tarihi belgesel kategorisinde yer aldı.

Dünya tarihine damgasını vurmuş kişi ve olayların günümüze bıraktığı etkiler İlber Ortaylı’nın bilgi birikimiyle anlatılırken, izleyicilere geçmişe yolculuk yapabilecekleri bambaşka perspektifler sunuluyor.

İlber Ortaylı’nın bilgi birikimiyle tarihe tanıklık eden izleyiciler, merak edilen soruların yanıtlarını da soru – cevap bölümlerinde alabilecekler. ‘İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi’ her hafta pazartesi günü yeni bölümüyle GAİN’de ekrana gelecek.