İklim Tamkan'ın yakın arkadaşları konuştu! 'Fırat Tanış aylarca taciz etti'

Piyanist ve besteci İklim Tamkan, oyuncu Fırat Tanış'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldığını açıkladı. Tamkan'ın yakın arkadaşları piyanist Ece Dağıstan ve Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars şahit oldu.

İklim Tamkan'ın yakın arkadaşları konuştu! 'Fırat Tanış aylarca taciz etti' - Sayfa 1

Piyanist İklim Tamkan, eski sevgilisi oyuncu Fırat Tanış hakkında kendi sosyal medya hesabından iddialarda bulundu. Tamkan, eylül ayında ayrıldığı oyuncu sevgilisi Fırat Tanış tarafından şiddet, tehdit, ısrarlı takibe maruz kaldığını açıkladı. Hem ruh hem de beden sağlığının bundan olumsuz etkilendiğini belirterek olayı yargıya taşıdığını duyurdu. Tanış hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını ve şiddetin zincirinin sessiz bir halkası olmayacağını ifade etti.

117
İklim Tamkan'ın yakın arkadaşları konuştu! 'Fırat Tanış aylarca taciz etti' - Sayfa 2

"SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL"

İklim Tamkan'a sosyal medyadan birçok destek mesajı geldi. İlk destek mesajını verenler arasında ise Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars vardı.

217
İklim Tamkan'ın yakın arkadaşları konuştu! 'Fırat Tanış aylarca taciz etti' - Sayfa 3

Tamkan'ın bir diğer yakın arkadaşı piyanist Ece Dağıstan da sosyal medya hesabından Tamkan'ın açıklamasını paylaşarak destek mesajı yayınladı.

317
İklim Tamkan'ın yakın arkadaşları konuştu! 'Fırat Tanış aylarca taciz etti' - Sayfa 4

Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Mumcu, Tamkan'ın yaşadığı taciz ve şiddet sarmalının tanığı olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

417