Polemik & Kulis
22 Mayıs 2019 17:57 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2019 18:10

İkinci Madonna skandalı! Ünlü şarkıcı bir televizyoncuyu daha yaktı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, 'dersini çalışmayan' bir televizyoncuyu daha rezil etti!

Ece Erken yorumcusu olduğu Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında İsrail'de düzenlenen 'Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahneye çıkan Madonna için şunları söyledi:

"Madonna'ya birçok boykot ve tehdit geldi, ona rağmen gitti. Ama Madonna'nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna'sın ya, ne yapsan olur yani."

Program partneri Bircan Bali de, Ece Erken'i "Evet kesinlikle öyle" şeklinde destekledi. Yarışmada sahneye çıkan Madonna, 30 yıllık hit şarkısı 'Like A Prayer'ı söylemiş, dansçılarının sırtında yer alan İsrail-Filistin bayrakları aracılığıyla dünyaya barış çağrısı yapmıştı.

Madonna'nın yaktığı diğer bir televizyoncu da Funda Özkalyoncuoğlu'ydu. 'Bonbon Funda' lakabıyla da tanınan TV yorumcusu, 2016'da TV8'de sunduğu 'Aramızda Kalmasın' programında Sabahattin Ali'nin 'Kürk Mantolu Madonna' kitabının beyazperdeye aktarılmasıyla ilgili bir haberi yorumlarken kitapta anlatılan 'Madonna' karakterini dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna sanmıştı.

'Madonna'ları karıştıran Funda Özkalyoncuoğlu sosyal medya tarafından linç edilince "Bu cahilliğim sayesinde bir ülkenin merhamet ortalamasını öğrendik. Beni linç ettiler" demişti.