Güncel
26 Kas 2019 16:21 Son Güncelleme: 27 Kas 2019 16:23

İkinci el araç kredisi hakkında merak edilenler

Çok sayıda kişi taşıt kredisi kullanmak için mutlaka sıfır kilometre bir araç satın almak zorunda olduğunu düşünüyor.

Oysa ikinci el bir otomobil satın almak isteyenler de rahatlıkla araç kredisi seçeneğinden faydalanabilir. Ancak öncesinde ikinci el araç kredisini detaylı bir biçimde araştırmanız gerekiyor.

Araç sahibi olmak için ikinci el taşıt kredisi kullanmak isteyenler rotasını TEB Cetelem internet sitesine çeviriyor. Kredi seçenekleri hakkında bu site üzerinden detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Aynı zamanda kredi için başvurunuzu da yine internet sitesi üzerinden saniyeler içerisinde yapabilirsiniz. BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mini Cooper, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Ssangyong, Subaru, Toyota, Volvo gibi çok sayıda markanın araç modelleri için ikinci el taşıt kredisi başvurusu kolaylıkla yapılabiliyor. Kredi başvurunuzun onaylanması durumunda anlaşmalı olan satış noktalarından aracınızı hızlı bir şekilde teslim alıyor ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Uzayıp giden prosedürler ile uğraşmanıza gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde araç kredisi kullanmak ve aracınızı teslim almak bu sayede mümkün olabiliyor.

İkinci El Araç Kredisinde Koşullar Nasıl?

Kredi kullanmadan önce faiz oranlarını da gözden geçirmeniz gerekebilir. TEB Cetelem internet sitesini ziyaret etmeniz durumunda kredi koşullarına dair merak ettiğiniz her türlü sorunun yanıtını detaylı bir şekilde karşınızda görüyorsunuz. Aynı zamanda ikinci el taşıt kredisi alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair bilgiler de bu internet sitesinde mevcut.

Artık araç sahibi olma hayalinizi daha fazla ertelemenize hiç gerek kalmadı. Yapmanız gereken sadece araç modellerini gözden geçirmek ve aynı zamanda taşıt kredisi kullanmak için online taşıt kredisi başvurunuzu yapmak olacaktır. Böylelikle sürecin hemen başlamasını sağlayabilir ve olası en kısa süre içerisinde aracınıza sahip olabilirsiniz. İkinci el taşıt kredisi konusunu söz ettiğimiz internet sitesinde mutlaka araştırın ve detayları gözden geçirin.