Magazin
06 Oca 2018 11:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

İkili arasındaki savaş kızıştı! Gül Gölge Saygı'dan dedektif şikayeti!

Sosyeteyi ikiye bölen Elif Gönlüm'le Gül Gölge Saygı arasındaki yıllardır süren kavga yargıya taşındı.

Manken ve sunucu Gül Gölge Saygı'nın bir dönem yakın arkadaşı olan basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'e, kurduğu internet sitesinde kendisini karalamak ve mesajlarla tehdit etmek suçlamasıyla açtığı hapis istemli dava sürerken flaş bir gelişme daha yaşandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Gül Gölge Saygı, Elif Gönlüm'ün dedektif tutarak kendisini takip ettirdiğini ve izinsizce fotoğraflarını çektirdiğini ileri sürerek, savcılığa başvurdu.

SAYGI'NIN FOTOĞRAFLARINI GÖNDERDİ

Saygı'nın avukatı Altın Mimir tarafından sunulan dilekçede, Elif Gönlüm'ün cep telefonuna 'revenge' isimli olarak kayıtlı görünen Nuri isimli şahsın, Saygı'nın fotoğraflarını gönderdiğini ileri sürdü.

Nuri K.'nin özel dedektif olduğu, Elif Gönlüm'e, Gül Gölge Saygı hakkında raporlar sunduğu iddia edildi. Ünlü sunucunun şikayeti sonrası Elif Gönlüm hakkında yeniden soruşturma başlatıldı.

NELER OLMUŞTU

yıllardır yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen hatta birbirleriyle arkadaştan öte iki kardeş gibi olan Gönlüm ile Saygı'nın arası 3 yıl önce bozuldu.

KISKANÇLIK KRİZİ

Birbirleriyle şimdilerde kanlı bıçaklı olan Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı'nın arası iddiaya göre Milli basketbolcu Kerem Gönlüm yüzünden açıldı. En yakın dostu Saygı'nın yaklaşık 13 yıllık eşine 'özel mesajlar' yolladığını gören Elif Gönlüm, kıskançlık krizine girdi. İddiaya göre Kerem Gönlüm'ün telefonunda Gül Gölge Saygı'dan gelen özel mesajları gören Elif Gönlüm, eşini aşırı kıskanıp Saygı'yla olan dostluğunu bitirdi.