Magazin
18 Ağu 2013 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

İKİ ÜNLÜ SANATÇININ 'TESBİH' KAVGASI!

Son günlerin iddialı şarkısı 'hayatı tesbih yapmışım' iki ünlü ismin arasını açtı.

Ebru Gündeş’in her konserinde seslendirdiği ‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısı ünlü sanatçıyla şarkının haklarını elinde bulunduran Ferman Toprak’ı karşı karşıya getirdi.

Bugün'ün haberine göre, Şarkıcı Ferman Toprak’ın ‘Hayatı Tespih Yapmışım’ isimli şarkısı müzik dünyasında bomba etkisi yaptı. Mart ayından bu yana müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Tayfun Soydemir imzalı şarkıyı albümüne almak isteyen sanatçılar da şarkının haklarını elinden bulunduran Toprak’ın kapısını aşındırıyor.

Bu isimlerden biri de Ebru Gündeş... Şarkıyı yeni albümünde seslendirmek için Toprak’a haber gönderen sanatçı olumlu yanıt alamadı. Buna rağmen şarkıyı her konserinde seslendiren Gündeş, son konserinde ise “Bu şarkıyı çok severek okuyorum ama kimin olduğunu bilmiyorum” deyince Toprak’ı kızdırdı.

İYİLİĞİMİN KARŞILIĞI BU MU?

Gündeş’e meydan okuyan Ferman Toprak şöyle konuştu: “Ebru Gündeş hafıza problemi yaşıyor. Hayatı Tespih Yapmışım şarkım, listelerde 1 numarayken, onun şarkısı 5’inci sıradaydı. Kendisi listeleri takip ediyordur. 2008’de Ebru Hanım’ın eşi Reza Zarrab’ın bir şarkısını albümüme almıştım.

Ebru Gündeş şarkıyı çok beğendiğini söyleyince albümden çıkardım. İyiliğin karşılığı bu mu? Benim parayla pulla işim olmaz. Ebru Gündeş’in tutumu beni çok üzdü. Bu camiada yokmuşum gibi davrandı. Kırıldım.”