Gündem
29 Nis 2011 18:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

İKİ SPOR YAZARI ALEX'İN FORMASI YÜZÜNDEN BİRBİRİNE GİRDİ! (MEDYARADAR - ÖZEL)

Başbakan Erdoğan Alex'in terli formasını istedi, iki spor yazarı o forma yüzünden twitter'da kapıştı..

Başbakan Erdoğan, Alex’in terli formasını istedi, Senad Ok "kutuda gönderildi" yazdı, Alaattin Metin "yalan haber" dedi. Habertürk muhabiri patladı: Başkanın çantasını taşımayı bırak gazetecilik yap...
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım takım kaptanı Alex’le birlikte Başbakan Erdoğan’ı ziyaret edip 4 farklı forma hediye etti. Başbakan Erdoğan Alex’in terli formasını isteyince Buca maçı sonrasına söz verildi. Senad Ok formanın kutu içinde gönderildiğini yazdı. Alaattin Metin bunu yalanlayıp kendi açısından olayın haberini yazdı ve diğer gazetecileri yalan haber yapmakla suçladığı gibi alay etti. Öfkelenen Habertürk muhabiri Senad Ok’un twitter’daki yanıtı ise çok ağır oldu.
 
İşte Alaattin Metin’in yazısı:
F16 maketini forma yaptılar
Buca maçından sonra gazetelerde bir resim. Cemil Turan’ın elinde ambalajlı bir paket var. Haber de ’Başbakan’a giden Alex’in forması.’

Oysa işin aslı hiç de öyle değil.
Çünkü o paketin içindeki forma değil, F16 uçağının maketi.
Bunu Cemil Turan da biliyor. Ama soran yok.
Hediye Başkan Aziz Yıldırım’a verildi, maça gitmediği için de tribünde Fenerbahçe başkanına ulaştırılması için Cemil Turan’a emanet edildi.

Terli forma anında kapalı kutuya konur mu? Kokar... Stattan havaalanına giden bir insan gecenin o saatinde o süslü ambalajı nasıl, nerede yapar?

Yaz gitsin, nasıl olsa araştıran yok.
Başbakan’ın istediği ’Alex’in Buca maçında giydiği forma’ bir gün sonra, yani pazartesi günü Başkan Aziz Yıldırım tarafından özel gönderildi. Şu anda da Başbakan’ın evinde.

MEDYARADAR - ÖZEL

İşte iki yazarın twitter kapışması :