Gündem
14 Ağu 2012 12:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:01

İKİ RAKİP KANALIN ''OLAĞAN ŞÜPHELİLERİ'' RADYODA BULUŞTU!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Radyo 24'te iki yeni isim ve bir yeni program başladı. İki rakip kanalın deneyimli ismi Türkiye'nin çevresinde yaşanan gelişmeleri yorumluyor.

Radyo 24’te iki yeni isim ve bir yeni program başladı. Her hafta pazartesi günü 12:00-14:30 arasında CNN Turk Editoru Ahu Özyurt ve A Haber Güvenlik Politikaları ve Jeostrateji Uzmanı Mete Yarar, Türkiye’nin çevresindeki gelişmeleri yorumluyor. İki rakip haber kanalında görev yapan Yarar ve Özyurt bilgilerini ve yorumlarını artık Radyo 24 dinleyicileri için birleştiriyor.
Özyurt Batı’dan, Yarar da Doğu’dan bakarak dünyayı ve hayatı yorumluyor. Sadece siyaset ve güvenlik değil, hayatı, müziği, sporu ve tartışıyor gündeme yeni bir perspektif getirmek için mikrofonun başına geçiyorlar.
Yarar ve Özyurt programlarına gazetecileri, kanaat önderlerini hatta Tango uzmanlarını da konuk ediyor, izleyicilerin telefonla sorduğu soruları da yanıtlıyor.
İstanbul’da 91.6 ve Gazeteport.com üzerinden de dinleyebileceğiniz “Olağan Şüpheliler” i twitter’da da izleyebilirsiniz.
Twitter.com/@meteyarar
Twitter.com/@ahuozyurt



MEDYARADAR/ÖZEL