Televizyon
14 Kas 2013 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

İki kanalda Acun Ilıcalı paniği; programlar ne olacak?

Acun Ilıcalı, Star TV'deki programlarını TV-8'e taşıyor. TV-8'deki bütün haber programlarını da kaldırıyor.

Ünlü programcı Acun Ilıcalı'nın TV-8'i satın almasından sonra, hem TV-8'de, hem de Star TV'de "Acun paniği" başladı. Ilıcalı, TV 8'i tamamen şov kanalı haline getirmeyi ve ana haber dahil, tüm haber programlarını kaldırmayı planlıyor. 
 
Ilıcalı, Star TV'deki "Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye" adlı programlarını da TV-8'e taşıyacak. Bu iki program haftanın 4 gecesi TV-8 ekranlarında yer alacak. Hülya Avşar'a TV-8'de, yeni bir show programı yapması da öngörülüyor.
 
Acunn medya ekibini de TV-8'e taşıyacak olan Ilıcalı'nın "Tan Vakti, 8. Gün, Haberaktif" gibi haber programları ile spor tartışma programlarını yayından kaldıracağı da belirtiliyor. Spora yönelik programlar yeni bir formatla ele alınacak.
 
TV-8, 22 Şubat 1999'da MNG Holding bünyesinde kuruldu. 2005 yılına kadar haber kanalı olarak yayın yaptı. Daha sonra da "İyi televizyon ve farklı kanal" sloganı ile major kanallar arasında yerini aldı. Merkez binası İstanbul Ayazağa'da bulunan TV-8'de üç boyutlu yayın yapabilme teknolojik alt yapısı bulunuyor.