Kültür Sanat
24 Ara 2019 17:56 Son Güncelleme: 24 Ara 2019 17:59

“İki Gözüm Ahmet” filminin afişi yayınlandı

Ahmet Kaya’nın hayatını güçlü prodüksiyon, etkileyici bir sinematografiyle beyazperdeye aktaran “İki Gözüm Ahmet” filminin afişi yayınlandı. Film vizyona gireceği 7 Şubat 2020 için gün sayıyor

Hakan Gürtop ve Gani Rüzgar Şavata’nın yönettiği, Ahmet Kaya’nın mücadelelerle dolu olduğu kadar büyük başarılarla da taçlanmış hayatını ele alan “İki Gözüm Ahmet” filminin afişi yayınlandı.

Sanat, eğlence ve iletişim dünyası için yüzlerce film ve dizi afişi tasarımlarıyla başarılı çalışmalara imza atan Recep Aktürk’ün süpervizörlüğündeki reprodüksiyon ekibi tarafından tasarlanan afiş, vintage tarzıyla dikkat çekiyor ve geçmişi bugünle harmanlıyor.

Bu özel afiş, Ahmet Kaya’nın milyonları etkileyen müziğini, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişi ve olayları, şarkılarında kendisinden izler bulan her yaştan dinleyicilerini merkeze alıyor.

7 Şubat Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girecek filmde unutulmaz sanatçıyı Özgür Tüzer canlandırıyor. CGV Mars’ın dağıtımını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aleyna Solaker, Serdar Orçin, Ruhi Sarı, Yelda Reynaud, Metin Yıldız, Ekin Akkaş  ve Gani Rüzgar Şavata gibi güçlü oyuncular bulunuyor.