Gündem
03 Kas 2020 11:14 Son Güncelleme: 03 Kas 2020 11:15

İkbal Gürpınar'ın sağlık durumu nasıl?

İkbal Gürpınar’ın koronavirüs salgınına yakalanarak durumunun kötüye gitmesinin ardından yoğun bakıma kaldırılması sevenlerini üzmüştü. Gürpınar'ın oğlu ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

İkbal Gürpınar'ın koronavirüs'e yakalandığı ve yoğun bakım altında tedavi altına alındığı öğrenildi. Gürpınar'ın oğlu, ünlü sunucunun sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu.

Gürpınar'ın oğlu, annesinin son durumuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı; "Oğlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz. Tüm hastalarımızın kısa sürede iyileşmesi dileğiyle."

Gürpınar'ın hesabından ayrıca, "Sn. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Bey’e, Bakanımızın Danışmanı Sn. Dr. Burak Bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Kendileri aradılar ve annem İkbal Gürpınar’ın tedaviye olumlu cevap verdiğini, bilincinin açık olduğunu belirttiler. Salgın Çin’de daha yeni başlarken, gelişmiş denen ülkeler, salgını henüz ciddiye almamışken; gerekli ilaçları yeterli miktarda ülkemize getiren ve halkımızın kullanımına sunan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederiz.Allah tüm hastalarımıza şifa versin." mesajı paylaşıldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oğlu Alper Gürpınar olarak annemin sayfasından yazıyorum. Sn. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Bey’e, Bakanımızın Danışmanı Sn. Dr. Burak Bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Kendileri aradılar ve annem İkbal Gürpınar’ın tedaviye olumlu cevap verdiğini, bilincinin açık olduğunu belirttiler. Salgın Çin’de daha yeni başlarken, gelişmiş denen ülkeler, salgını henüz ciddiye almamışken; gerekli ilaçları yeterli miktarda ülkemize getiren ve halkımızın kullanımına sunan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederiz.Allah tüm hastalarımıza şifa versin.

İkbal Gürpınar (@ikbalgurpinar)'in paylaştığı bir gönderi ()