Polemik & Kulis
05 Ağu 2010 09:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

İHLAS HABER AJANSI'NDA AMERİKALI MÜDÜR OPERASYONU! HANGİ YÖNETİCİ GÖREVDEN ALINDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

İhlas Haber Ajansı(İHA) Genel Koordinatörü Thomas Bonifield hangi üst düzey yöneticiyi görevden aldı? Yerine getirilen isim kim? İşte ayrıntılar...

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Koordinatörü Thomas Bonifield operasyon servisinin başındaki İlyas Kılıçaslan’ı görevinden alıp yerine Amerikalı Fritz Von Klein’i getirdi.Bonifield görev değişikliğini ise operasyon servisini toplayarak ilan etti.Kılıçaslan da kendisi hakkındaki kararı ilk kez orada duydu. Bir genel müdür yardımcılığı kurularak başına geçirilen Kılıçaslan bir anlamda kızağa çekildi. Aynı yöntem daha önce Dursun Eker’e yapılmış o da bir süre sonra istifa etmişti.

İşte Thomas Bonifield’in atama duyurusu...

Değerli mesai arkadaşlarım-
 
Sizleri, yapmakta olduğumuz bazı görev değişiklikleri ile ilgili bilgilendirmek istiyorum. 9 Ağustos Pazartesi günü itibarı ile İlyas Kılıçaslan, İHA’nın iş geliştirme ve dış ilişkilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.  Yeni görevinde yapacakları, aslında Operasyon Servisi’nde yıllardır kendi işi haricinde yapmakta olduğu şeylerdi. Fakat yeni görevi olan iş geliştirme ve dış ilişkiler İHA için o kadar mühim ki, artık yeni bir birim tarafından üstlenilecek. İlyas Bey’in yeni görevinin sorumluluklarını daha iyi yerine getirebilmesi için, Operasyon servisi’ni yönetmeyecek. İlyas Bey’in geçmişte sergilediği başarıları ve yüksek performansını göz önüne alırsak, bu değişikliğin şirketimizin uluslar arası pazardaki konumunu güçlendireceği ve İHA’ya yeni müşteriler ve gelirler getireceğine inancım tamdır.
 
Çok önem verdiğimiz Operasyon Servisi’nde de çalışmalarımız hiç eksilmeden devam edecek. Bu servisin başına müdür olarak Fritz von Klein isminde birini tayin ediyorum. Yeni arkadaşımız Fritz 20 yıldan fazla uluslar arası habercilik tecrübesi olan ve bunun büyük bir kısmını Asya kıtasında ifa etmiş olup Al Cezire, NBC ve CBC gibi dünyanın önde gelen yayın kuruluşlarında görev yapmış olan nitelikli birisidir. Fritz’in önemli olayları takip etmedeki tecrübeleri zaten güçlü olan Operasyon Servisimizi çok daha ileriye götürecektir. Fritz bu hafta (nın sonuna doğru) göreve başlayacak olup, arkadaşlarımızdan İHA takımının yeni oyuncusu olan Fritz ile tanışıp ona sıcak bir karşılama yapmalarını rica ederim.
 
Thomas Bonifield


MEDYARADAR/ÖZEL