Gündem
05 Ağu 2010 11:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

İHLAS HABER AJANSI MUHABİRİNE FECİ DAYAK!

Bir trafik kazasını görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabiri feci şekilde dövüldü!

Bursa'da bir trafik kazasını görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı istihbarat muhabiri Edip Tekin, kaza yapan kişiler tarafından kamerası kırılarak feci şekilde dövüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen İlknur Örnek'e Ahmet A. idaresindeki 16 JE plakalı otomobil çarptı.

Genç kadın yaralanırken, olayı görüntülemek isteyen Edip Tekin, kaza yapan Ahmet A. ve yanında bulunan arkadaşı Ömer G.'nin saldırısına uğradı.
 
Muhabir Edip Tekin'in görev yapmasını engelleyip kamerasını ve fotoğraf makinesini kıran zanlılar, Hürriyet Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alındı.
 
Edip Tekin ise 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Edip Tekin'in başında ve yüzünde darbe izleri olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlatıp zanlıların salıverilmesini ve tahkikat evrakının ikmalen gönderilmesini istedi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 
Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Cüneyt Önder de polis merkezine gelip olayla ilgili bilgi aldı. Önder ve Kolaylı, görevi başında saldırıya uğrayan Edip Tekin'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

ETİKETLER
#iha #edip tekin