Gündem
03 Şub 2013 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

İHLAS HABER AJANSI MUHABİRİNE ÇİRKİN SALDIRI!

İhlas Haber Ajansı (İHA) gece muhabiri otomobiline çarpan iki kişinin saldırısına uğradı.

İzmir'de, İhlas Haber Ajansı (İHA) gece muhabiri Tansu Edip Gökbudak (23), otomobiline çarpan iki kişinin saldırısına uğradı.

Kontak anahtarını alıp aracın ön camını sert bir cisimle kıran saldırganlar, otomobilleriyle olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan iki zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, gece saat 00.30 sıralarında Konak ilçesi Bozkurt Caddesi çıkışında yaşandı. Gece bir habere gitmek amacıyla araçla bürodan ayrılan Tansu Edip Gökbudak, 1397 Sokak'tan Bozkurt Caddesi'ne çıkmak istedi. Mürselpaşa istikametine döneceği sırada, aynı istikametten gelen H.E.(24) idaresindeki 20 U 7884 plakalı araç Gökbudak yönetimindeki otomobile çarptı. Gökbudak hafif çarpma yaşanan kaza sonrası aracından inerek, H.E. yönetimindeki araçta bulunanlara bir şeyleri olup olmadığını sordu. H.E.'nin yanında oturan S.S. (24) araçtan inip Gökbudak'a saldırdı. Yüzüne aldığı yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşıran Gökbudak, araç sürücüsünün de kendisine doğru geldiğini görünce koşarak uzaklaştı. Bir süre Gökbudak'ı kovalayan iki zanlı, daha sonra geri dönerek İHA'ya ait aracın ön camını ellerindeki sert bir cisimle kırdı. Zanlılar, aracın kontak anahtarını da alarak kendi araçlarıyla olay yerinden kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili Alsancak semtinde durdurdu. Otomobilde bulunan H.E. ve S.S. gözaltına alınarak Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Araç sürücüsü H.E.'nin alkollü olduğu ve ehliyetine alkollü araç kullanmaktan el konulduğu öğrenildi. Zanlılar, savcının talimatıyla serbest bırakıldı. İhlas Haber Ajansı muhabiri Tansu Edip Gökbudak'ın iki şüpheliden şikayetçi olduğu öğrenildi.