Polemik & Kulis
15 Haz 2019 17:31 Son Güncelleme: 15 Haz 2019 18:17

İHA muhabirinden hayret uyandıran sorular!

Son dönemde yaptığı skandal hatalarla gündemden düşmeyen İhlas Haber Ajansı yine formunu koruyor.

Üniversite adaylarının katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün yapıldı. Milyonlarca gencin ter döktüğü sınavın en dikkat çeken isimleri ise Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan siyam ikizleri oldu.

 HERKESİ ŞAŞKINA UĞRATTI 

18 yaşındaki siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşler sınavın ardından İHA muhabiri ile bir röportaj gerçekleştirdi. Ancak röportaj sırasında İHA muhabirinin sorduğu sorular, Tanrıkulu kardeşler dahil herkesi şaşkına uğrattı. 

PULİTZER ÖDÜLÜ ALACAK SORU(!)

Yapışık bir şekilde dünyaya gelen ikizlere ‘Sınava nasıl girdiniz ayrı ayrı sınıflarda mı oldu?’ sorusunu yönelten İHA muhabiri, hatasını düzeltmek yerine ısrarla cevap almak için bekledi.

Kardeşlerin ‘Tabi ki aynı sınıfta’ cevabının ardından bu kez de ‘Farklı üniversiteleri kazanırsanız ne olacak, aynı üniversiteyi mi tercih edeceksiniz?’ sorusu yönelten muhabir, gazetecilik tarihine sorduğu sorularla adını yazdırmayı başardı.

YOLCU UÇAĞINA TAKLA ATTIRMIŞLARDI

İhlas Haber Ajansı daha önce bir yolcu uçağının bilgisayarda hazırlanan takla atma görüntüsünü abonelerine geçerek, önde gelen televizyon kanallarına büyük bir hata yaptırmıştı.

Ajans ondan önce ise Youtube’dan indirdiği bazı videoları haber görüntüsü diye geçerek büyük bir skandala imza atmıştı.