Gündem
10 Nis 2015 15:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

İGC’de devir teslim töreni yapıldı!

Atila Sertel’e, İGC Başkanı Misket Dikmen tarafından Hasan Tahsin heykeli takdim edildi.

Geçen hafta yapılan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayarak 6 yıl boyunca yürüttüğü Cemiyet Başkanlığı’nı bırakan Atila Sertel’e, İGC Başkanı Misket Dikmen tarafından Hasan Tahsin heykeli takdim edildi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen devir-teslim törenine Atila Sertel eşi Ziynet Sertel ile birlikte katılırken, İGC’nin yeni Başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Atila Sertel’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletirken, Milletvekilliği yolunda da başarılar diledi.

ŞÜKRANLARIMIZLA

Dikmen, “Cemiyetimizin Türkiye ve dünyada tanınması, meslektaşlarımızın hakkının, hukukunun savunulması, basın ve ifade özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılması noktasında unutulmaz hizmetler verdiniz. Cemiyetimiz için bir onur olan Hasan Tahsin heykelini en çok hak edenlerin başında geliyorsunuz. Verdiğiniz hizmetlere şükranlarımızla” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Cemiyet eski Başkanı Atila Sertel de, “13 yıl boyunca birlikte çalıştığım Misket Dikmen’in Cemiyetimizin ilk kadın başkanı olması çok önemli ve anlamlı. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluştu. Misket Dikmen’in başarısı diğer kadın üyelerimizin de önünü açması açısından çok önemli” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İGC Başkanı Misket Dikmen, Atila Sertel’e Hasan Tahsin heykeli ve bir kalem takdim etti.