Televizyon
08 Nis 2012 18:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:31

İFFET'İN BABASI, CANLI YAYINDA SUNUCU'YA DAYAK ATTI!

Hanımın Çiftliği, Menekşe ve Halil ve İffet dizisinde dayakçı baba'yı canlandıran Mehmet Çevik sunucu dövdü!

A Haber’de yayınlanan, Meltem İnan’ın sunduğu, Yaşasın Haftasonu Programı, İffet dizisinin Kasap Ahmet’i , tiyatro oyuncusu Mehmet Çevik’i ağırladı.

Belgesel Yapımcısı ve ‘Anı Koleksiyoncusu’, ‘Yeni Bir Şiva’ ve ‘ Aynadaki Tanrı’ kitaplarının yazarı, gazeteci yazar Meltem İnan’ın hazırlayıp sunduğu, A Haber Televizyon Kanalında yayınlanan ‘Yaşasın Haftasonu’ programı’na konuk olan Mehmet Çevik, programın renkli köşelerinden biri olan ve programa katılan her  ünlü konuğun Programın Sunucu’suna daha önce bilmediği bir şeyi öğrettiği  “BANA BİR ŞEY ÖĞRET” köşesinden kaçamadı.

Hanımın Çiftliği, Menekşe ve Halil ve İffet dizisinde dayakçı baba’yı canlandıran Mehmet Çevik,  filmlerde ve dizilerde nasıl rol icabı nasıl dayak attıklarını Programın Sunucusu Meltem İnan’a öğretti.

Mehmet Çevik normalde dayağa karşı olduğunu, ve şiddet gören bir kadın gördüğü anda 155 Telefon hattını aradığını belirtti. Bir kadını şiddetten telefonla polisi arayarak kurtardığını anlatan Çevik,  rol icabı bile olsa dayak atarken rahatsız olduğunu dile getirdi. Deneyimli oyuncu, dizilerde canlandırdığı sert ve acımasız baba rollerinin aksine, sempatik tavırları ile izleyicilerin ilgisini çekti.

İŞTE O ANLAR :