Gündem
10 Tem 2011 10:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:33

İFADE VERİRKEN FENALAŞTI! AZİZ YILDIRIM TEKRAR HASTANEDE!

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yeniden hastaneye gönderildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sevkedildiği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden dün akşam saatlerinde adliyeye getirilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sorguya alınmasının ardından ikinci kez hastaneye kaldırıldı.
Akşam hastaneden taburcu edilen ve ardından İstanbul Beşiktaş Adliyesi’ne getirilen Yıldırım burada mahkeme salonunun bulunduğu alt katına indirilerek sorguya alındı.  Aziz Yıldırım’ın sorgusu, önceki gün kendisine eşlik eden sağlık görevlilerinin sağlık durumunun ifadeye uygun olmadığını belirtmesi üzerine hastaneye götürülmesine karar veren 14. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi Hadi Çağdır tarafından yapıldı. Yıldırım’ın adliyeye getirilmesinin ardından bir ambulansla birlikte gelen sağlık ekibi de adliye içerisine girdi.
Ancak saatler süren sorgulama sonunda Yıldırım’ın şekeri yükselince sabaha karşı 02.40’ta tekrar hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, Yıldırım’ın Beşiktaş Adliyesi’ne getirilişi ve hastaneye götürülüşü sırasında Fenerbahçe taraftarları “Aziz Başkan” şeklinde tezahüratta bulundu. Beşiktaş Adliyesi önünde de bulunan çok sayıda sarı-lacivertli taraftar da Yıldırım’a destek verdi. Bu arada taraftarlarla basın mensupları arasında da önceki günlerde olduğu gibi zaman zaman gerginlik yaşandı.